Toggle navigation
Ledelse-ny1920x315_(1)

Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling

Garantikursus
6 ugers jobrettet
Kort fortalt om kurset

Efter kurset kan du på det operative ledelsesniveau identificere og planlægge optimeringsprocesser, som bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling samt til indsatser, virksomheden har valgt.

Hold

Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 35
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter
Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 39
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter
23-09-2024
Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling
3 dage Daghold
Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 44
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter
Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 48
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter

Om forløbet

Skab en bæredygtig udvikling i din virksomhed

Ønsker du som leder at føre din virksomhed i en mere bæredygtig retning? Måske har du indset, at der ikke er nogen vej udenom? Bæredygtig ledelse er en ny ledelsesmæssig tilgang, der er opstået af en nødvendighed, men som samtidig skaber nye forretningsmæssige muligheder for din virksomhed.

Med dette kursus får du større forståelse for bæredygtig forretningsudvikling i et ledelsesperspektiv. På kurset opbygger du som leder en forståelse af bæredygtighedsbegrebet, og hvordan du konkret kan anvende bæredygtighed i din ledelsespraksis.

Kursets indhold

Efter deltagelse i kurset

  • kan du anvende viden om grøn omstilling - herunder de 17 verdensmål - konkret i forhold til forretningsudvikling
  • har du viden om almindeligt kendte ledelsesteorier med henblik på optimering af såvel menneskelige som økonomiske ressourcer - herunder FLOW, spild, flaskehalse og lignende
  • kan du på det operationelle ledelsesniveau identificere og planlægge optimeringsprocesser, som bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling samt til de indsatsområder, som virksomheden har valgt
  • kender du betydningen af og kan identificere og registrere valide data, som kan give indikationer om fremskridt
  • kan du motivere og inddrage medarbejderne i virksomhedens indsatser for bæredygtig forretningsudvikling, herunder skabe bevidsthed om, hvordan virksomhedens indsatser bidrager til bæredygtig samfundsudvikling og relevante verdensmål
Info om fag
45214 - Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling

Målgruppe: Kurset retter sig mod AMU-målgruppens ledere. Dvs. ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om grøn omstilling - herunder de 17 verdensmål - konkret i forhold til forretningsudvikling.

Deltageren har viden om almindeligt kendte ledelsesteorier med henblik på optimering af såvel menneskelige som økonomiske ressourcer - herunder FLOW, spild, flaskehalse og lignende.

Deltageren kan på det operationelle ledelsesniveau identificere og planlægge optimeringsprocesser, som bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling samt til indsatsområder, virksomheden har valgt.

Deltageren kender betydningen af og kan identificere og registrere valide data, som kan give indikationer om fremskridt.

Deltageren kan motivere og inddrage medarbejderne i virksomhedens indsatser for bæredygtig forretningsudvikling, herunder skabe bevidsthed om hvordan virksomhedens indsatser bidrager til bæredygtig samfundsudvikling og relevante verdensmål.

Fagnummer: 45214 Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 1.869,85