Toggle navigation
Kurser i bæredygtig udvikling

Kurser i bæredygtig udvikling

Få overblik, viden, værktøjer og træning, der styrker din grønne kompetenceprofil

Kurser i bæredygtighed

Indkøb og bæredygtige produkter
Bæredygtig forretningsudvikling

Kurser i bæredygtig udvikling

Bæredygtighed er i den grad kommet på dagsordenen. Jo mere bæredygtighed bliver et strategisk fokusområde for virksomheder, jo vigtigere bliver det, at der er dygtige medarbejdere og ledere i organisationen, som har kompetencerne til at drive det.

Grønt er det nye sort

Bæredygtighed er god forretning og et krav fra omverdenen, du snart ikke kan komme udenom. Kunder, forbrugere, samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere er blevet mere bevidste om de miljømæssige og sociale konsekvenser, som vores forbrugersamfund har. Det betyder, at virksomheder er nødt til at forholde sig til bæredygtighed.

Nye ord og begreber inden for bæredygtighed dukker op i mange forskellige sammenhænge og bliver brugt bredt. Det kan være svært at få overblik og komme godt i gang – eller videre – med implementering af bæredygtighed og grøn omstilling.

Bæredygtighed er dermed et af de fagområder, som vil vækste markant de kommende år, hvilket betyder, at du som medarbejder eller leder med de rette kompetencer er særlig attraktiv for virksomhederne.

Ønsker du, din virksomhed eller organisation at blive mere bæredygtig og opfylde FN´s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling? Er I klar til en bæredygtig transformation?

Med vores kurser i bæredygtighed får du overblik, viden, værktøjer og træning, der styrker din grønne kompetenceprofil, så du kan bidrage til at skabe konkrete resultater, der gør din virksomhed mere bæredygtig med tæt kobling til jeres strategi, kunder, brugere og omverden.