Toggle navigation
Kurser i kommunikation

Kurser i kommunikation

Styrk din kommunikation! Sæt fokus på skriftlig og mundtlig formidling.

Alle kurser i kommunikation

Personlig kommunikation
Kommunikation i virksomheden

Kursus i kommunikation

Giv din kommunikation et 360 graders eftersyn og lær, hvordan du bliver endnu bedre til at brænde igennem med dine budskaber. Vi har kurser med fokus på både skriftlig og mundtlig kommunikation.
ah2018_1144(2)

Bliv mere sikker og effektiv i din måde at formidle på og lær at skrive mere fængende og overbevisende tekster. Vores kommunikationskurser målretter sig mod dig, der vil forbedre din skriftlige formidling eller som ønsker at styrke din mundtlige kommunikation. Kurserne giver dig en lang række værktøjer til vellykket kommunikation og er oplagte for alle, der til daglig skal formidle og præsentere budskaber over for andre virksomheder, kunder, borgere etc.

Vores kurser i formidling spænder bredt og har fokus på emner som fx:

  • Skriftlig kommunikation
  • kommunikation i praksis
  • Sprog og sprogbrug
  • Personlig kommunikation
  • Konflikthåndtering
  • Retstavning og grammatik
  • Kommaregler

Teori og praktiske øvelser

Via vores kommunikationskurser får du en række værktøjer til at præsentere et budskab klart og professionelt - både mundtligt og skriftligt. Her kigger vi også nærmere på områder som nonverbal kommunikation og kommunikation målrettet forskellige målgrupper.

Mange af kurserne vil bestå af en vekslen mellem teori og praksis. Det betyder, at du undervejs vil få konkrete øvelser og træning, så du lærer at bruge kommunikationsteorien i praksis.

Udover den mere personlige formidling har flere af kurserne også til formål at styrke dine kompetencer ift. at skabe en mere effektiv kommunikation intern og ekstern for din virksomhed. Måske tænker du ikke over det til hverdag, men kommunikation og formidling er nogle af de vigtigste ingredienser i en velfungerende organisation og virksomhed – både i forhold til kunder, leverandører og kolleger.

Få et skræddersyet kursus i kommunikation

Har flere i din virksomhed et ønske om at blive bedre til at kommunikere? Vi udvikler og skræddersyr gerne et kursus rettet mod netop jeres virksomheds ønsker og behov.