Toggle navigation
Kurser i kommunikation

Kurser i kommunikation

Styrk din kommunikation! Sæt fokus på skriftlig og mundtlig formidling.

Personlig kommunikation

Personlig kommunikation kursus - få dit budskab igennem

Vil du kommunikere dine budskaber effektivt og overbevisende? Vil du lære at skrive fængende og præcist - og med udgangspunkt i målgruppen? Tag et målrettet kursus med fokus på din personlige kommunikation.

Hvad er god kommunikation og hvordan kommunikerer du dit budskab ud? Vi udbyder kurser, der sætter fokus på din skriftlige kommunikation - herunder at lave fængende budskaber, der kan fange din modtager. Samtidig udbyder vi også mere grammatiske kurser indeholdende fx kommaregler og retstavning.

Endelig kan du også tilmelde dig spændende forløb, som har til formål at forbedre din mundtlige kommunikation. Det kan fx være i forbindelse med personlig udvikling eller ved service og konflikthåndtering.

Kommunikationskursus med dig i centrum

Alle vores kurser i personlig kommunikation sætter fokus på dine kommunikationsbehov. Her får du en række værktøjer, så du lærer at præsentere dit budskab klart og professionelt - både mundtligt og skriftligt.

På nogle af kurserne kigger vi også nærmere på kropssprog og den nonverbale kommunikation, der kan have stor kommunikativ effekt - også i forhold til det sagte ord.

Uanset hvilket forløb du vælger, vil du opleve en praksisnær undervisning, hvor teoretiske begreber og værktøjer sammenkobles med praktiske øvelser. På den måde sikrer vi dig størst muligt udbytte.

Undervisere
Rasmus Yde
Underviser