Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

Hvad skal der ske efter 9./10. klasse?

3. januar 2020

Få overblik til Åbent Hus.

I løbet af januar og februar skal eleverne fra skolernes 9. og 10. klasser tage stilling til, hvilken ungdomsuddannelse de vil begynde på efter sommerferien. For at give et indblik i de forskellige uddannelsesmuligheder, inviterer både Aalborg Handelsgymnasium, HHX og Aalborg Handelsskoles erhvervsuddannelser, EUD- og EUX Business til Åbent Hus.

På Handelsgymnasiet holdes der Åbent Hus på afdelingen i Turøgade d. 22. januar samt på Saxogade d. 14. januar og 1. februar. På erhvervsuddannelserne EUD og EUX Business foregår Åbent Hus d. 16. januar på Strandvejen 25.

- Åbent Hus er en unik mulighed for at få et indblik i uddannelsesverdenen og blive mere afklaret ift. sit uddannelsesvalg. Mange bruger åbent hus til at få et bredere og større indblik i de enkelte uddannelser, mens andre spørger mere specifikt ind til fagenes indhold og muligheden for talent- og internationale aktiviteter. Uddannelsesverdenen forandrer sig hele tiden, og vi vil rigtig gerne hjælpe med at klæde eleverne på til at træffe det uddannelsesvalg, der er det rette for dem, fortæller Rikke Christoffersen, der er direktør for Aalborg Handelsskole.

Mere end 1.000 elever og forældre besøgte sidste år Åbent Hus-arrangementerne på Handelsgymnasiet og EUD/EUX Business. Igen i år vil der være rig mulighed for at høre oplæg og møde både studievejledere, undervisere og nuværende elever. Det er også muligt at høre om skolens mange tilbud såsom internationale aktiviteter, iværksætteri og det tætte samarbejde med erhvervslivet. Flere benytter også Åbent Hus til at få en rundvisning på skolen, og til at se skolens faciliteter og mærke stemningen.

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE