EUD og EUX Business

Åbent Hus på EUD og EUX Business

Besøg Aalborg Handelsskole når vi afholder åbent hus på EUD og EUX Business. Her kan du høre mere om EUD og EUX Business og dine mange muligheder med uddannelserne.

Fik du ikke besøgt os til Åbent Hus i januar 2019? Fortvivl ikke! 

Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejledere, som kan fortælle mere om EUD og EUX Business-uddannelsen og dine karrieremuligheder. Du kan også lave en aftale med en studievejleder, hvis du gerne vil kigge forbi og se skolen. 

EUD Business

Med EUD Business får du en virkelighedsnær uddannelse indenfor handel, detail og event. Du følger et grundforløb på max 1 år, hvor du får en række spændende fag inden for enten handel, butik eller event afhængig af, hvad du vil uddanne dig indenfor. Herefter er du klar til at tage en 2-årig elevplads i erhvervslivet, hvor du følger vores hovedforløb.
 
På hovedforløbet er du ansat som en elev i en virksomhed, og du får elevløn. Undervejs i forløbet skal du på korte skoleophold, hvor du er tilbage på skolen og følger en undervisning, der støtter op omkring den uddannelse, du er i gang med.

EUX Business

EUX Business - den erhvervsfaglige studentereksamen - er en spændende uddannelse, hvor du både får grundforløbet til din faglige erhvervsuddannelse og fag på gymnasielt niveau – det gælder fx dansk på A-niveau og erhvervsøkonomi og afsætning på B-niveau. Med en EUX Business har du dermed ekstra gode muligheder for praktikplads eller for at læse videre, hvis det er det, du brænder for. Ønsker du at arbejde inden for kontorfaget er EUX Business obligatorisk. 
Find din afdeling