Toggle navigation
Kommunikation-1920x315_(1)

Virksomhedens sprogpolitik i praksis

6 ugers jobrettet
Kort fortalt om kurset

Efter uddannelsen kan deltageren forstå og aktivt anvende virksomhedens sproglige retningslinjer og deltage i udformningen og tilretningen i virksomhedens overordnede sprogpolitik.

Hold

18-09-2024
Virksomhedens sprogpolitik i praksis
1 dag Daghold
18-09-2024
Virksomhedens sprogpolitik i praksis
1 dag Fjernundervisning
Kurset består af følgende AMU-fag
47302 - Virksomhedens sprogpolitik i praksis

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med alle former for ekstern og intern skriftlig kommunikation som skal være i overensstemmelse med virksomhedens sprogpolitik.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende de udstukne rammer for virksomhedens skriftlige kommunikation i sit daglige administrative arbejde, hvori der indgår kommunikation. Desuden har deltageren forståelse for hvordan rammerne og dermed sprogpolitikken er med til at styrke virksomhedens image.
Deltageren kan ligeledes medvirke til udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens sprogpolitik i relation til indhold, udformning, sprogtone og sprogmønster i forskellige medier.

Fagnummer: 47302 Virksomhedens sprogpolitik i praksis Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95