Toggle navigation
Administration-1920x315

Referat- og notatteknik

6 ugers jobrettet
Kort fortalt om kurset

Efter uddannelsen kan deltageren varetage rollen som referent og anvende forskellige notatteknikker til at uddrage det væsentlige fra møder og samtaler samt vurdere, opstille og udarbejde forskellige referattyper afpasset efter mødetype.

Hold

30-09-2024
Referat- og notatteknik
2 dage Daghold

Om forløbet

Bliv en effektiv referent.

Lær at tage notater og skrive gode referater.

Kurset er for dig, der som referent har behov for at kunne fastholde det væsentlige fra møder, samtaler mv. ved hjælp af lytte- og notatteknikker.

dansk_c

Kursets indhold

  • Om forskellige typer af referater
  • Om Lytte- og notatteknikker, f.eks. papir, elektronisk, mindmaps og lydoptagelser
  • At vælge og udfærdige det rigtige type referat og med det rette sprog, indhold, opbygning og di-stributionsform.

Antal kursusdage

2 dage.

Info om fag
47298 - Referat- og notatteknik

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med administration og andre arbejdsopgaver som indebærer notat- og referatopgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan i rollen som referent fastholde det væsentlige fra møder, samtaler mv. ved hjælp af forskellige lytte- og notatteknikker, fx notater på papir og elektronisk, mindmaps og lydoptagelser. På basis af notaterne eller lydoptagelser kan deltageren skrive forskellige typer af referater afpasset efter mødetype og målgruppe i forbindelse med udførelse af sin administrative funktion.
Endvidere er deltageren bevidst om hvad referatet efterfølgende skal anvendes til og kan afpasse sprog, indhold, opbygning distibutionsform hertil.

Fagnummer: 47298 Referat- og notatteknik Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90