Toggle navigation
IT-1920x315_(1)

Grafik og tekster til virksomhedens webside

Garantikursus
6 ugers jobrettet
Kort fortalt om kurset

Efter uddannelsen kan deltageren med virksomhedens web for øje fremstille tekst og grafik til brug på internettet. Deltageren kender programspecifikke muligheder for håndtering og redigering af tekster, billeder og anden grafik til internetvisning.

Hold

02-11-2023
Grafik og tekster til virksomhedens webside
2 dage Fjernundervisning
Løbende optag
AMU-online - Salg og Markedsføring - uge 21
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter
Info om fag
45383 - Grafik og tekster til virksomhedens webside

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til den administrative it-medarbejder der arbejder eller skal arbejde med vedligeholdelse og opdatering af virksomhedens hjemmeside ved hjælp af administrative it-systemer og som arbejder inden for fx salg, markedsføring, kommunikation eller administration i en virksomhed, der benytter sig af elektroniske værktøjer som internet og hjemmeside.

Beskrivelse: Deltageren kan ved hjælp af ét eller flere programmers værktøjer fremstille, redigere og formatere tekster og grafik til virksomhedens hjemmeside og er i den forbindelse opmærksom på mediets muligheder og begrænsninger. Deltageren kan med virksomhedens målgruppe for øje foretage kvalificerede valg af virkemidler og effekter til hjemmesiden.

Fagnummer: 45383 Grafik og tekster til virksomhedens webside Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30