Toggle navigation
Administration-1920x315

Forebyggelse af stress på arbejdspladsen

Kort fortalt om kurset

Deltageren kan vejlede virksomhedens ledelse, personaleansvarlige og/eller virksomhedens miljøansvarlige, i anvendelsen af procedurer og værktøjer, der kan være med til at forebygge stress på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være instruktion i aflæsning af signaler på stress, trivselsundersøgelser og jobbeskrivelser. Deltageren kan bidrage til udarbejdelsen af en stresspolitik.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Om forløbet

Kursets indhold

  • Vejledning af virksomhedens ledelse om forebyggelse af stress på arbejdspladsen
  • Lær at aflæse/afkode signaler på stress
  • Udarbejdelse af stresspolitik og trivselsundersøgelser
  • Lovgivning og støttemuligheder vedrørende stress

Forudsætninger

Ingen

Info om fag

Målgruppe: Administrative medarbejdere, der typisk arbejder med HR-opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan, i sin funktion som HR medarbejder, vejlede virksomhedens ledelse, personaleansvarlige og/eller virksomhedens miljøansvarlige, i anvendelsen af procedurer og værktøjer, der kan være med til at forebygge stress på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være instruktion af ledere og medarbejdere i aflæsning af signaler på stress, gennemførelse af trivselsundersøgelser og vurdering af jobbeskrivelser. Deltageren kan bidrage til udarbejdelsen af en stresspolitik.

Fagnummer: 40382 Forebyggelse af stress på arbejdspladsen Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30