Toggle navigation
Økonomi- og regnskabskurser

Økonomi- og regnskabskurser

Få styr på tal og økonomi med et regnskabskursus

Regnskabsafslutning / årsafslutning

Grundlæggende regnskab
Se 8 hold
Næste startdato: 08-05-2023
Varighed: 30 dage
Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 10 hold
Næste startdato: 16-06-2023
Årsafslutning af bogholderiet
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 10 hold
Næste startdato: 20-06-2023
1 kurser er skjult - tryk her for at vise dem

Kurser i årsregnskab - sådan afslutter du regnskabet

En korrekt og troværdig årsrapport er vigtigt for en virksomhed og dens ejere og samarbejdspartnere. Som regnskabsmedarbejder med opgaver inden for bogholderi og regnskab er du med til at udarbejde årsregnskabet.

Efter at have deltaget på vores kurser vil du kunne hjælpe til med mange af de opgaver, der er i forbindelse med afslutningen af et regnskab og udarbejdelse af simple årsrapporter.

På vores kurser i regnskabsafslutning gennemgår vi bl.a. emner som

  • Momsafstemning
  • Afstemning af likvide beholdninger
  • Afstemning af kreditorer
  • Periodisering af regnskabsposter
  • Lave en årsafslutning i et regnskabsprogram og oprette et nyt regnskab
Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernundervisning.

Min tilgang som underviser er empatisk, inspirator og anerkendende.
Hans Wolff
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser inden for en bred vifte af fag indenfor økonomi og regnskab, samt brug af økonomisystemerne C5, NAV og Business Central. Fagene omhandler virksomhedsøkonomi A og B, samt en række mere praktisk orienterede AMU regnskabskurser.

Undervisningen finder sted både som klasseundervisning og som online-undervisning. Uanset undervisningsform prioriterer jeg at komme i dialog med deltagerne, så vi sikrer, at den enkelte deltager får mest mulig udbytte af kurserne. Jeg har erfaring med undervisning af både unge og voksne kursister.