Økonomi- og regnskabskurser

Få styr på tal og økonomi med et regnskabskursus

Alle kurser i økonomi og regnskab
Daglig bogføring - grundlæggende
Daglig bogføring - udvidet
Køb og salg
Regnskabsafslutning / årsafslutning

Regnskabskurser og kurser i økonomi

En stærk og driftsikker økonomi- og regnskabsføring er vigtig for enhver virksomhed. Derfor tilbyder vi målrettede økonomikurser inden for regnskab, bogføring, budgettering, årsrapporter, økonomistyring m.m.

Få styr på tal og økonomi med et regnskabskursus

Som medarbejder med ansvar for virksomhedens økonomi er det afgørende, at du har stærke kompetencer i regnskab og bogføring. Lær at navigere i regnskabsjunglen og bliv ekspert i årsregnskaber, fradrag og faste udgifter.

Vi tilbyder både grundlæggende kurser i regnskab samt undervisning i mere specifikke emner som fx debit/kredit, afstemninger og årsregnskab. Et kursus i bogføring og økonomi er oplagt for dig, der ønsker at blive opdateret på nye økonomiværktøjer eller de nye regler og formelle krav, der kan komme på området.

Varigheden af vores regnskabskurser spænder lige fra få dage til længerevarende forløb over flere uger. Eksempler på emner der gennemgås er:

  • Grundlæggende regnskab og regnskabsforståelse
  • Årsregnskaber
  • Debitor, kreditor
  • Grundlæggende bogholderi / udvidet bogholderi
  • Nøgletal
  • Økonomistyringsprogram – Microsoft Nav / navision

Bogføring og regnskab for både nybegyndere og erfarne

På vores kurser i økonomi og regnskab lærer du og dine kolleger hurtigt at blive talknusere.

Kurserne henvender sig til alle, der gerne vil lære mere om regnskab og økonomi. Uanset om du er nybegynder inden for faget eller til daglig sidder som bogholder, controller eller lign., så har vi relevante kurser med fokus på virksomhedens bilag, regnskab, momsopgørelse, lønbogføring m.m.

Vi har også mulighed for at sammensætte et økonomikursus, der netop matcher ønskerne i din virksomhed. Her vil vi tage udgangspunkt i emner, som er relevante for netop jer.

Microsoft Dynamics NAV - lær at bruge et regnskabsprogram

På flere af kurserne anvendes ERP-programmet Microsoft Dynamics NAV, så du bliver i stand til at anvende et moderne IT-økonomistyringsprogram. Dynamics NAV er en nyere version af det populære Microsoft Dynamics C5.

Akademifag inden for økonomi

Ønsker du at tage en akademiuddannelse inden for økonomi, tilbyder vi desuden fag fra akademiuddannelsen inden for økonomi og ressourcestyring. Fagene udbydes i samarbejde med UCN act2learn.

Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt...
Læs mere
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernund...
Læs mere
Hans Wolff
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser inden for en bred vifte af fag indenfor økonomi og regnskab, samt brug af økonomisystemerne C5, NAV og Business Central. Fagene omhandler virksomhedsøkonomi A og B, samt en række mere praktisk orienterede AMU regnskabsk...
Læs mere