Test dine engelskkompetencer

Test dine sproglige færdigheder i engelsk og find det engelskkursus, der er oplagt for dig. Vores engelsktest findes i tre forskellige sværhedsgrader.
Test dine sproglige færdigheder i engelsk ved at tage én eller flere af nedenstående engelsktests. Du kan vælge at tage testene for sjov eller bruge resultatet som en indikation til, hvilket engelskniveau, der er det rette for dig, hvis du ønsker at tilmelde dig vores kurser.

For at få et realistisk billede af din kunnen bør du ikke bruge hjælpemidler.

Engelsktest 1

Er dit testresultat over 70 %, bør du prøve Test 2 – er dit resultat mindre end 70 % vurderer vi dig som klar til vores kursus Engelsk 1 - for begyndere.  

Engelsktest 2

Er dit testresultat over 80 % bør du gå videre til Test 3 – er dit resultat mindre end de 80 % vurderer vi dig som klar til kurset Engelsk 2 - for let øvede.

Engelsktest 3

Hvis dit testresultat ligger på 80 % eller derover vurderer vi dig som klar til kurset Engelsk 3 - for øvede.

Få hjælp til at finde dit niveau

Det er vigtigt, at testen kun ses som en indikation af din kunnen – ønsker du at få en større viden om, hvilket niveau du bør starte på, kan du kontakte Center for Karriere & Uddannelse på tlf. 9936 4740. Vi er samtidig behjælpelig med at sammensætte individuelle kurser, der matcher dine behov.

Har du spørgsmål til selve testen er du velkommen til at kontakte engelskunderviser Kirsten Larsen på kirl@ah.dk.

Find din afdeling