Alle sprogkurser
Engelsk kurser
Tysk kurser
Andre sprogkurser

Sprogkurser og interkulturelle forhold

Er du en del af en international virksomhed? Har du behov for at kunne kommunikere professionelt på tværs af landegrænser? Eller er du blot interesseret i fremmedsprog, og vil du gerne blive bedre til disse? Vi udbyder kurser inden for sprog og kultur, der tager udgangspunkt i dit niveau.

Kurser i sprog på engelsk, tysk mv.

Hos Center for Karriere og Uddannelse finder du sprogkurser på flere forskellige niveauer og med forskelligt indhold. Vi tilbyder pt. kurser inden for engelsk og tysk, men har også mulighed for tilrettelægge kurser inden for en bred vifte af andre sprog såsom fransk, italiensk, kinesisk, russisk, spansk etc.

Når du deltager på sprogkurserne, får du sprogtræning på et niveau, der passer til dine forkundskaber og med et indhold, der matcher dit job. Du har også mulighed for at blive testet og dermed få et overblik over dit sproglige niveau.

Lær om interkulturelle forhold

Vores sprogkurser kan desuden suppleres med viden om kulturelle forhold. Det kan fx være nyttigt, hvis du arbejder i et globalt arbejdsmiljø, hvor du skal kommunikere på tværs af landegrænser. Netop det at kunne sætte sig ind i andre forretningskulturer, og samtidig være bevidst om sin egen kultur, betyder meget for at skabe et godt samarbejde.

Sprogkurser som hold-, enkeltmands- og fjernundervisning

Vores sprogkurser kan både udbydes som holdundervisning, skræddersyede virksomhedskurser, enkeltmandsundervisning og fjernundervisning. Ved skræddersyede og enkeltmandskurser kan undervisningen enten foregå i jeres virksomhed eller hos os – og naturligvis på tidspunkter, der passer ind i jeres arbejdsdag.

Fælles for vores sprogkurser er, at vi prioriterer en levende, motiverende og aktiv undervisningsform, der sikrer dig et stort udbytte og tager udgangspunkt i de mål, behov og ønsker, som du og din virksomhed har.

Undervisere
Kirsten Sørensen
Underviser
Jeg har flere års erfaring med undervisning i dansk og tysk fra niveau F-A i Åbent Læringscenter på Aalborg Handelsskole samt fjernundervisning. Jeg har især stor erfaring med elever på dansk C- og A-niveau samt tysk C- og B-niveau, da de fleste elever har brug for n...
Læs mere
Mads Neergaard
Underviser
Jeg underviser i engelsk og historie på Aalborg Handelsskole, og her lægger jeg altid vægt på, at du som kursist/elev altid har en klar idé om, hvad du skal arbejde med - dvs. hvordan og hvorfor, så du kan se meningen i det, du laver. En vigtig del i mit arbejde er d...
Læs mere
Sorla Lind
Underviser
Jeg har været ansat på Aalborg Handelsskole siden 2018. Mit primære arbejdsområde er undervisning af onlineelever, hvor jeg underviser i engelsk. Her bestræber jeg mig på at give mine elever en god oplevelse af at tage et sprogfag online.
Tina Da Silva
Underviser