Toggle navigation
Sprogkurser

Sprogkurser

Bliv bedre til engelsk og tysk med intensive kurser.

Alle sprogkurser

Engelsk kurser
Tysk kurser

Sprogkurser og interkulturelle forhold

Er du en del af en international virksomhed? Har du behov for at kunne kommunikere professionelt på tværs af landegrænser? Eller er du blot interesseret i fremmedsprog, og vil du gerne blive bedre til disse? Vi udbyder kurser inden for sprog og kultur, der tager udgangspunkt i dit niveau.
tysk_c

Kurser i sprog på engelsk og tysk

Hos Center for Karriere og Uddannelse finder du sprogkurser på flere forskellige niveauer og med forskelligt indhold. Vi tilbyder pt. kurser inden for engelsk og tysk.

Når du deltager på sprogkurserne, får du sprogtræning på et niveau, der passer til dine forkundskaber. Du har også mulighed for at blive testet og dermed få et overblik over dit sproglige niveau.

Lær om interkulturelle forhold

Vores sprogkurser kan desuden suppleres med viden om kulturelle forhold. Det kan fx være nyttigt, hvis du arbejder i et globalt arbejdsmiljø, hvor du skal kommunikere på tværs af landegrænser. Netop det at kunne sætte sig ind i andre forretningskulturer, og samtidig være bevidst om sin egen kultur, betyder meget for at skabe et godt samarbejde.

Sprogkurser som hold-, enkeltmands- og fjernundervisning

Vi udbyder både sprogkurser som holdundervisning, skræddersyede virksomhedskurser, enkeltmandsundervisning og fjernundervisning. Ved skræddersyede og enkeltmandskurser kan undervisningen enten foregå i jeres virksomhed eller hos os – og naturligvis på tidspunkter, der passer ind i jeres arbejdsdag.

Fælles for vores sprogkurser er, at vi prioriterer en levende, motiverende og aktiv undervisningsform, der sikrer dig et stort udbytte og tager udgangspunkt i de mål, behov og ønsker, som du og din virksomhed har.