Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

Virtuelt Åbent Hus på Aalborg Handelsskoles uddannelser

7. januar 2021

Hvad skal der ske efter 9./10. klasse? Hvilken ungdomsuddannelse er den rigtige for mig? Hvilke valgfag kan jeg vælge? Disse spørgsmål og mange flere plejer de over 1.000 besøgende at tage med, når de hvert år i januar måned deltager i Åbent Hus på Aalborg Handelsskoles ungdomsuddannelser. Grundet de nuværende coronarestriktioner er det i år ikke muligt at afholde de traditionelle Åbent Hus-arrangementer. I stedet erstattes de nu med virtuelle udgaver. Det gælder både for Aalborg Handelsgymnasium, HHX og Aalborg Handelsskoles erhvervsuddannelser, EUD- og EUX Business.

 - De senere år har flere og flere besøgt vores Åbent Hus-arrangementer, så der er stor interesse for at få mere viden om uddannelsesmulighederne. I dette skoleår vil behovet for info nok være ekstra stort, da både brobygningsforløb og uddannelsesmesser er blevet aflyst pga. coronarestriktioner. Derfor glæder vi os til at lave virtuelle Åbent Hus-arrangementer, så både elever og forældre kan få mere at vide om uddannelserne, fortæller Rikke Christoffersen, der er direktør på Aalborg Handelsskole.

Virtuelt Åbent Hus på skolens erhvervsuddannelser, EUD og EUX Business, vil i år foregå d. 12.  januar, mens Handelsgymnasiet, HHX holder virtuelt Åbent Hus både d. 20. og 21. januar.

- Selvom det i år bliver virtuelle oplæg, så vil de besøgende stadig kunne høre både oplæg med studievejledere og nuværende elever. Samtidig vil vi give et indblik i skolens mange tilbud såsom internationale aktiviteter, iværksætteri og det tætte samarbejde med erhvervslivet, fortæller Rikke Christoffersen og tilføjer:

- Som et nyt tiltag har vi i år også gjort det muligt at booke en personlig vejledning med en studievejleder. Det foregår via skolens hjemmeside, hvor de besøgende selv kan vælge dag og tidspunkt for en vejledning. Denne vejledning kan også foregå online. Mange har allerede benyttet sig af tilbuddet, men vi har stadig ledige tider, slutter Rikke Christoffersen.

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE