Organisation C – enkeltfag

Hold
Løbende optag
Organisation C – enkeltfag
Fjernundervisning
Løbende optag
Organisation C – enkeltfag
Dagsundervisning i Åbent Læringscenter

Indhold

I organisation C får du kendskab til, hvordan ledelsen og de ansatte kan tilpasse en organisation til udviklinger i det internationale samfund og omverdenen generelt.

I faget organisation på C-niveau får du et grundlæggende indblik i en organisations strukturer samt i den organisationsteoretiske udvikling i et historisk perspektiv. Du lærer at arbejde med organisatoriske problemstillinger og at se på interne organisatoriske forhold og organisationen som en dynamisk enhed i samspil med det omgivende samfund.

Du får bl.a. undervisning i emnerne:

  • Ledelse og organisation i historisk perspektiv
  • Organisationsstruktur og design
  • Motivationsteori
  • Ledelsesteori
  • Organisationskultur

Undervisningen er baseret på aktuelle og virkelighedsnære problemstillinger og veksler mellem teori og et casebaseret undervisningsprincip. Du arbejder bl.a. med øvelser ud fra konkrete og afgrænsede organisatoriske problemstillinger og med organisatoriske modeller. Undervisningen byder desuden på et projektforløb, som kommer til at danne grundlag for din eksamen.

Eksamen

Eksamen består af en mundtlig prøve, der tager udgangspunkt i dit projektforløb fra undervisningen. Prøven varer ca. 30 minutter, og du får ingen forberedelsestid.

Pris

Prisen for at deltage i faget afhænger af din baggrund og hvordan du ønsker at tage enkeltfaget. Priserne er:

  • Som fjernundervisning: 2.000 kr. pr. fag

  • I Åbent Læringscenter (selvstudium på Aalborg Handelsskole): 1.000 kr. pr. fag

  • Ekstra niveauer til og med c-niveau: 250 kr. pr. fag. Ved A- og B-niveau er prisen pr. niveau henholdsvis 2.000 kr. ved fjernundervisning og 1.000 kr. ved undervisning i Åbent Læringscenter.

  • Gratis deltagelse: Skal du bruge faget for at kunne søge om optagelse på en videregående uddannelse, kan det være gratis for dig at deltage. Spørg studievejlederne til råds.

Varighed

Uddannelsestiden for organisation på C-niveau er 75 timer. Det konkrete timeantal kan dog variere afhængig din baggrund, og hvor hurtig du er til at sætte dig ind i faget.

Forudsætninger

For at blive optaget skal du have afsluttet folkeskolen.

Pris
Dagsundervisning (selvstudium)
DKK 1.000,00
Fjernundervisning
DKK 2.000,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Find din afdeling