Toggle navigation
TOPSLIDE-KURSER---AI-2024_(1)

AI-systemer til merkantile arbejdsopgaver, basal

6 ugers jobrettet
Kort fortalt om kurset

Efter kurset kan du på et grundlæggende niveau forholde dig til relevant lovgivning og regler for databeskyttelse samt anvende strategier og teknikker i kommunikation (prompting) med generative AI-systemer for at løse administrative arbejdsopgaver. Desuden vil du kende til etiske overvejelser ved brugen af AI i opgaveløsning.

Hold

06-05-2024
AI-systemer til merkantile arbejdsopgaver
2 dage Daghold

Om forløbet

Begynderkursus i AI: Fra tekst til billede

Tag det første skridt ind i AI-verdenen med dette begynderkursus. Lær hvordan du kan bruge AI-værktøjer som ChatGPT og Copilot til at skabe indhold til sociale medier, blogindlæg og nyhedsmails. Kurset er designet til at give en praktisk forståelse af, hvordan du kan integrere AI i din daglige arbejdsrutine. Lær også om de etiske problemstillinger, og hvordan AI kan skabe misvisende informationer, og hvordan man identificerer dette i AI-genererede materialer.

Opdag også spændingen ved at anvende 'tekst til billede'-prompts, som giver dig evnen til at skabe unikke illustrationer og billeder til brug i markedsføring. Dette kursus er en ideel introduktion for dem, der ønsker at forstå og anvende AI i enkle, men effektive måder i deres professionelle liv.

Din guide til AI's verden

Kurset fokuserer på kommunikation og anvendelse af AI til at skabe tekst og billeder ved løsning af brancherelevante opgaver. 
  • Skrivning med AI: Lær at bruge AI til at generere tekster
  • Praktiske øvelser i indholdsskabelse
  • Grundlæggende 'tekst til billede'-teknikker til illustrationer
  • Anvend AI-billeder i markedsføringsmateriale
Dette kursus er perfekt for dig, der ønsker at starte din rejse med AI, og lære hvordan disse værktøjer kan gøre en forskel i dit arbejde. Vær med og bliv inspireret til at bruge AI kreativt og effektivt.
Info om fag
21985 - AI-systemer til merkantile arbejdsopgaver, basal

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller søger job inden for det merkantile brancheområde med interesse/behov for at opnå grundlæggende viden og kompetencer til at arbejde med AI-baserede værktøjer (Artificial Intelligence "Kunstig intelligens").

Beskrivelse: Deltageren kender til den relevante lovgivning, der berører generativ AI, og kan anvende AI under hen-syntagen til databeskyttelse og datahåndtering.
Deltageren kan forholde sig til de etiske problematikker omkring generative AI's datagrundlag, den indbyggede bias og potentialet for at skabe misvisende eller fejlagtige informationer, samt vurdere hvordan det kommer til udtryk i de materialer AI genererer, når arbejdsopgaven skal løses.
Deltageren kan kommunikere og anvende strategier i arbejdet med generativ AI (prompting) til at skabe tekstmaterialer, billeder, tal mm. til at løse brancherelevante arbejdsopgaver.
Deltageren kan ud fra viden om grundprincipperne i LLM (Large Language Model) forholde sig til styrker og svagheder i generative AI-systemer, samt udvælge de AI-systemer, hvis styrker bedst løser administrative opgaver som eks. kommunikationsopgaver, sagsbehandling, salg, logistik, spedition, markedsføring eller økonomi m.m.

Fagnummer: 21985 AI-systemer til merkantile arbejdsopgaver, basal Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90