Toggle navigation

Kontoruddannelser

_A7A1202
Tag en uddannelse inden for kontorområdet og få stor viden om forskellige administrative opgaver. Næsten alle virksomheder har i dag en kontorfunktion, så mulighederne for job er mange.
Kontoruddannelsen giver en grundlæggende viden om administration og økonomi. En stor del af arbejdet går ud på at have kontakt med andre såvel skriftligt som mundligt. Det kan fx være med kunder, borgere, kolleger etc. Du lærer desuden at arbejde med forskellige IT-systemer såsom tekstbehandling, regneark, databaser og andre it-programmer.
 
Med en uddannelse inden for kontorområdet er dine muligheder mange. Du kan blive ansat inden for både stat, kommune, region eller i en privat virksomhed. 
 
Inden for kontoruddannelserne kan du specialisere dig inden for:

Bliv optaget på en kontoruddannelse

Drømmer du om at blive kontorassistent eller advokatsekretær? Du kan blive optaget på en kontoruddannelse, hvis du har afsluttet én af nedenstående uddannelser: 

Inden du kan begynde på hovedforløbet i dit kontorspeciale skal du desuden have underskrevet en uddannelsesaftale med en virksomhed. Du kan få hjælp til at finde en virksomhed og med jobsøgningen hos vores praktikkonsulenter

Som udgangspunkt kan du begynde, hvis du har gennemført ét af ovenstående forløb. Du skal dog være opmærksom på, at de enkelte kontoruddannelser også indeholder krav ift., hvilke fag du skal have bestået inden optagelse. Læs mere om adgangskravene under de enkelte kontoruddannelser.

NB: Bemærk at du ikke kan påbegynde en kontoruddannelse med en EUD Business