Toggle navigation

Klædt på til succes: nyt samarbejde mellem Shaping New Tomorrow og Aalborg Handelsskole

14. november 2023
AH-og-SNT-partnerskab-WEB


På Aalborg Handelsskoles EUX Gymnasium kan kommende elever se frem til en spændende og særdeles virkelighedsnær undervisning, når de begynder på deres uddannelse til august 2024. EUX Gymnasiet har netop indgået partnerskab med Shaping New Tomorrow, der er særlig kendt for deres komfortable herretøj, og som desuden lige har åbnet en spritny butik målrettet kvinder.

Shaping New Tomorrow bliver en del af skolens helt nye Company Programme. Det vil sige, at virksomheden tilknyttes en udvalgt detailklasse i de to år, hvor eleverne er på skole. Her vil eleverne få en enestående chance for at få indblik i Shaping New Tomorrows dagligdag. Konkret betyder aftalen, at eleverne vil komme på virksomhedsbesøg, opleve gæsteforelæsninger samt arbejde med konkrete, praksisnære opgaver, der relaterer sig til virksomheden.

- Samarbejdet med Shaping New Tomorrow er rigtig spændende for os, da virksomheden bl.a. har stort fokus på nogle af de kerneområder, vi underviser i: innovation, salg, segmentering, kundeservice og markedsføring. Samtidig er det en virksomhed, som ekspanderer mod udlandet med butikker i bl.a. Tyskland og Sverige, hvilket ligger godt i tråd med skolens vision om at give eleverne en international vinkel, fortæller Rikke Christoffersen, der er direktør på Aalborg Handelsskole.

Det helt særlige ved partnerskabet er, at virksomheden løbende inddrages i elevernes undervisning. Det betyder, at eleverne i endnu højere grad vil komme til at arbejde anvendelsesorienteret med deres fag, idet flere opgaver vil tage udgangspunkt i virksomhedens dagligdag.

- Netop det at kombinere teori med praksis giver eleverne en endnu større forståelse for fagene, og samtidig lærer eleverne om erhvervslivet forhold. Samarbejdet vil betyde nye vinkler til den mere traditionelle undervisning, hvor eleverne kan få den nyeste viden inden for detailbranchen og digital handel - selvfølgelig med udgangspunkt i SNT, fortæller Rikke Christoffersen.

Også hos Shaping New Tomorrow ser man begejstret frem til det nye samarbejde.

- Vi har en stærk tro på, at vi ved at rykke helt tæt på de unge, skaber værdi for både de nye generationer på arbejdsmarkedet og for erhvervslivet her i Nordjylland. Med vores afsæt i en detailbranche, der er midt i en heftig transformation bl.a. drevet af nye koncepter og en kraftig digitalisering, er vores ambition, at vores erfaringer kan inspirere og give viden og ideer videre. Men det går også den anden vej, så vi kan komme endnu tættere ind under huden på de unge og vores eventuelle fremtidige medarbejdere, fortæller Kasper Ulrich, der er CEO og medejer af Shaping New Tomorrow.

Samarbejdet giver nemlig samtidig virksomheden et indblik i, hvordan de unge tænker og handler, og ikke mindst en direkte kontakt til de unge og dermed deres fremtidige medarbejdere. I dag har Shaping New Tomorrow allerede elever ansat i lærepladser, men med det nye samarbejde åbnes der også op for muligheden for endnu tættere samarbejde for skolens elever. Med andre ord bliver det et win-win for begge parter.

I de næste måneder står mange unge overfor et spændende uddannelsesvalg, når de skal vælge ungdomsuddannelse efter grundskolen. Netop skolens tætte samarbejde med erhvervslivet og muligheden for at arbejde med rigtige cases er noget, som kommende elever ofte ser frem til.

Læs mere om EUX Gymnasiet >>

Læs alle nyheder fra Aalborg Handelsskole

05 / 12 / 2023

Fire elever fra Aalborg Handelsskole modtager legater

De fire elever Gustav Steen Michaelsen, Anders Enevold Bundgaard, Kasper Kjær J...

LÆS MERE
05 / 12 / 2023

Swipe med omtanke – elever skal lære om god digital adfærd

Selvom de unge i dag har fuldstændig styr på digitale begreber som like, swipe,...

LÆS MERE
17 / 11 / 2023

Vi sætter fokus på Mændenes Internationale Kampdag

I anledning af Mændenes Internationale Kampdag, der formelt set er søndag den 1...

LÆS MERE
14 / 11 / 2023

Klædt på til succes: nyt samarbejde mellem Shaping New Tomorrow og Aalborg Handelsskole

På Aalborg Handelsskoles EUX Gymnasium kan kommende elever se frem til en spænd...

LÆS MERE
30 / 10 / 2023

Fantastisk traineeoplevelse hos Blue Water Shipping

Nanna, Magnus og Sofie – alle fra 3.M i Turøgade – var i sidste uge i tre dages...

LÆS MERE
05 / 10 / 2023

Lærerne hyldes i dag på Aalborg Handelsskole

I dag er det FN’s internationale lærerdag, og det bliver fejret på alle Aalborg...

LÆS MERE
03 / 10 / 2023

Tidligere elev fortalte om marketing i praksis

Den virkelige verden kom helt ind i klasserummet, da GoTutor’s CEO besøgte Hand...

LÆS MERE
22 / 08 / 2023

Klasseværelset er rykket ind hos Coolshop

For 25 elever fra EUX Gymnasiet på Aalborg Handelsskole venter der onsdag en sæ...

LÆS MERE
09 / 08 / 2023

Studiestart: 200 nye elever begynder på EUD/EUX

Spændingen var til at føle i skolens aula her til morgen, da 200 forventningsfu...

LÆS MERE
28 / 06 / 2023

130 elever deltog i dimission inden for kontor, handel og detail

Mandag og tirsdag kunne både detailelever samt handels- og kontorelever fejre d...

LÆS MERE

Kontakt os

Kontakt Aalborg Handelsskole

Kontakt Aalborg Handelsskole på vores hovednummer tlf. 9936 4600 eller tag dire...

LÆS MERE