Toggle navigation
EUD Business

EUD Business

Uddannelser inden for handel og butik. Søg optagelse

Brobygning på EUD og EUX Business

Hvert år tilbyder EUD og EUX Business brobygningsforløb for elever i 9. og 10. klasse. Her kan du få et indblik i, hvordan det er at være elev på Aalborg Handelsskole.
ah2018_634

Brobygningen er planlagt som almindelige dage for skolens elever. På den måde får du et indblik i, hvordan det er at være elev på Aalborg Handelsskole. Under brobygningsforløbet vil du komme til at arbejde med praktiske opgaver. Eksempler på disse kan være at udvikle en ny spændende attraktion til Fårup Sommerland, videreudvikle på en dagligvarekædes koncept, så det passer til fremtiden eller finde på nye idéer til, hvordan Aalborg Zoo kan markedsføre sig.

Typisk vil opgaverne betyde, at du kommer til at arbejde med emner som:

  • Logo, slogan og grafisk identitet
  • Butiksindretning
  • Prototyper og minimodeller
  • Varesortiment og prisfastsættelse
  • Målgrupper
  • Salgs- og markedsføringsmaterialer (reklamer)

Du vil i løbet af din brobygning møde en del af de lærere, der er tilknyttet EUD og EUX Business på Aalborg Handelsskole. Både lærerne, elever og studievejlederne kan hjælpe med alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på i løbet af brobygningsforløbet.

Er du interesseret i et høre mere om brobygningsforløb, eller vil du gerne deltage i et brobygningsforløb på Aalborg Handelsskole EUD og EUX Business, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.