Toggle navigation
Kurser i salg og markedsføring

Kurser i salg og markedsføring

Med fokus på online salg, service, kundekontakt m.m.

Alle kurser i salg og markedsføring

Detailhandel og service
Online salg og sociale medier
Salg og kundekontakt

Kurser i salg og markedsføring

Vi tilbyder salgskurser inden for moderne salg og handel - uanset om du er ny inden for salgsbranchen eller har flere års erfaring som sælger. Vores kurser sætter fokus på både personligt salg, kundekontakt, digital handel m.m., og er derfor også oplagte for dig, der sidder med ansvar for virksomhedens markedsføring.
ah2018_602(1)

Bliv en bedre sælger og skab øget salg

Salg er altafgørende for at sikre en virksomheds succes. Det er vigtigt at have dygtige professionelle sælgere, der er i stand til at skabe de helt rette løsninger for kunderne. Er du god til at skabe stærke relationer til dine kunder og til at vurdere, hvornår dine kunder er købeklar? På vores salgskurser kan du få en lang række effektive salgsværktøjer inden for emner som fx

  • Personligt salg
  • Mersalg
  • Kundetyper og kunderelationer
  • Præsentationsteknik
  • Konflikthåndtering og reklamation

Formålet med kurserne er bl.a. at give dig viden om kundetyper og kundeflows, så du kan få det optimale ud af dit salg. Stærke salgsevner er med til at opbygge relationer og hjælper dig til at få flere kunder og nye ordrer. Den gode sælger er netop dig, der formår at skabe værdi og de rette løsninger for dine kunder.

Kurser i markedsføring og online marketing

Salg og markedsføring hænger på mange måder sammen. Marketing handler nemlig i høj grad om at identificere kundetyper og på en god måde skabe opmærksomhed om sine produkter eller virksomhed. Det kan ske via traditionelle medier som fx annoncer, radiospot, tv-reklamer etc., men digitaliseringen har også gjort det effektivt at markedsføre sig online via web og sociale medier. Mange virksomheder bruger i dag digital markedsføring til at nå deres målgrupper, og derfor udbyder vi også kurser i marketing inden for fx

  • Online markedsføring
  • Sociale medier som salgskanal
  • e-handel
  • e-mail marketing

Få et målrettet salgs- eller markedsføringskursus

Har din virksomhed brug for et skrædder­syet kursus målrettet jeres sælgere eller markedsføringsteam, udvikler vi gerne kurser rettet mod netop jeres virksomheds ønsker og behov.