Toggle navigation

45 undervisere fra fem skoler satte fokus på FN’s 17 verdensmål

10. marts 2022
Kompetenceudvikling-web


Virksomheder bliver i dag stillet overfor større og større krav til bæredygtige produkter, socialt ansvar og cirkulær økonomi. De fleste kommuner og andre offentlige institutioner har allerede defineret øgede krav til cirkulære indkøb, og med en indkøbsvolumen på godt 300 mia. kr. årligt, er det vigtigt for virksomhederne, at de er med på denne omstilling. Det betyder, at fremtidens medarbejdere skal have den rette viden og de rette kompetencer.
 
I samarbejde med EUC Nord, Frederikshavn Handelsskole, Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieskoler samt TECHCOLLEGE kører Aalborg Handelsskole netop nu et projekt støttet med 2 millioner kr. af Region Nordjyllands Uddannelsespulje. Projektet sætter fokus på FN’s 17 verdensmål i undervisningen, der både indeholder teoretiske opgaver og case-samarbejde med nordjyske virksomheder.

I dag blev der afviklet kompetenceudvikling for 45 undervisere med oplæg fra Fynbo Foods og workshops faciliteret af bl.a. Ungdomsbyen og Jorton. Her fik underviserne inspiration til, hvordan verdensmålene kan inkorporeres i deres faglige undervisning, så vi sikrer, at eleverne får både relevant og praktisk indsigt i, hvordan verdensmålene kan bruges til at optimere institutioner og virksomheders konkurrenceevne, økonomi og generelle udvikling.
 
Projektet kører frem til marts 2024.

Kontakt os

Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE