Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

Jobdating på Aalborg Handelsskole var en stor succes

30. januar 2020

Kantinen på EUD og EUX Business summede onsdag eftermiddag af forventninger og spænding, da ca. 200 elever inden for detail, handel og kontor stod i kø for at jobdate med en lang række virksomheder. Mindst lige så spændte var de mange virksomheder, der i dagens anledning havde fundet vej til Aalborg Handelsskole i håbet om at finde deres kommende elev/elever. Jobdating har vist sig at være en stor succes både for eleverne såvel som virksomhederne, og det kunne mærkes på antallet af deltagende virksomheder, som er steget støt siden det første arrangement i 2018.

Det er sjette gang på tre år, at Aalborg Handelsskole afholder Jobdating, hvor lokale nordjyske virksomheder og eleverne på EUD og EUX Business på Aalborg Handelsskole får mulighed for at møde hinanden og tale sammen om jobmuligheder. Arrangementet er oprindeligt opstået som en del af DEVTS - Den Erhvervsfaglige Vej til Succes – et projekt, hvor formålet er at få flere unge til at vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse.

Arrangementet blev denne gang indledt med en hyldest til Aalborg Handelsskoles elev Lasse Nyeng, der i forbindelse med DM i Skills sluttede på en meget fornem 2. plads inden for detailhandel. De efterfølgende timer stod på intens jobdating, networking og forhåbentlig en masse elevaftaler.

Blandt de mange deltagende virksomheder var bl.a. offentlige kontorvirksomheder, (kæde-)butikker og flere mellemstore virksomheder.

Næste Jobdating-arrangement løber af stablen allerede d. 4 marts, hvor vi igen byder virksomheder velkommen.

Billeder fra arrangementet

Læs alle nyheder fra Aalborg Handelsskole
Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE