Toggle navigation
Kurser i ledelse

Kurser i ledelse

Bliv klædt på i lederrollen. Målrettede kurser for dig, der er leder.

Alle kurser i ledelse

Lederuddannelser
Lederkurser
Leadership courses - English

Lederuddannelser og lederkurser

Få ny viden og styrk dine kompetencer inden for ledelse! Vi har både sammensatte lederuddannelser og enkeltstående lederkurser målrettet både nye og mere erfarne ledere.

Sådan udvikler du dig som leder

At være leder er en livslang læreproces! Det at lede en afdeling eller en virksomhed stiller ofte store krav til både dine kompetencer og personlige egenskaber. Og netop god ledelse er vigtigt i arbejdet med at skabe en god og sund organisation.

Med målrettede uddannelser og kurser inden for ledelse kan du opnå ny viden om lederrollen, så du kan udvikle dig som leder. På Aalborg Handelsskole tilbyder vi kurser, der har fokus på at udvide dine ledelseskompetencer – uanset om du befinder dig i den private eller offentlige sektor. Vi tilbyder både kurser for nye ledere, erfarne ledere eller dig, der overvejer at blive leder. 

ah2018_1042(1)

Vælg mellem lederuddannelser og enkeltkurser

Uanset om din titel er produktionschef, butikschef, værkfører eller måske afdelings- eller teamchef, så giver kurserne dig en række muligheder for at udvide dine ledelseskompetencer.

Du kan vælge mellem både sammensatte lederuddannelser eller enkeltstående kurser – alt efter din ledererfaring og dit behov. Kurserne spænder vidt lige fra grundlæggende lederuddannelser til mere specifikke emner inden for ledelse såsom:

  • Projektledelse
  • Lederens kommunikation
  • Ledelse af forandringsprocesser
  • Medarbejder- og personalesamtaler
  • Konflikthåndtering og vanskelige samtaler
  • Onboarding og fastholdelse af nye medarbejdere

På alle lederkurser får du en række grundlæggende kompetencer og redskaber til at kunne håndtere hverdagens opgaver samt takle nye udfordringer. Her går teori og praksis hånd i hånd. Det er vigtigt for os, at den teoretiske indsigt kan overføres til din dagligdag og din rolle som leder.

På kurserne vil der ofte deltage andre ledere med samme ledelsesmæssig erfaring som dig, og som du derfor har mulighed for at sparre med.

Tilskudsberettiget uddannelser og kurser

Mange af vores ledelseskurser er såkaldte Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser). Det betyder, at du har mulighed for at få tilskud til kurserne, hvis du er inden for AMU-målgruppen (dvs. at du har en uddannelse til og med faglært niveau).

Har du en mellemlang eller videregående uddannelse kan du naturligvis også deltage på alle vores lederuddannelser- og kurser. Dog er tilskud til kurset her ikke muligt.

Løbende udvikling af lederforløbene

I Center for Karriere og Uddannelse er det vigtigt, at vi altid udbyder de mest relevante kurser inden for moderne ledelse. Derfor udvikles vores leder-kurser og -uddannelser løbende i samarbejde med virksomheder, Lederne, kursister og undervisere.