Økonomi - studieretninger på HHX

Studieretningerne inden for økonomi på HHX er for dig, der vil lære mere om økonomi i virksomheder - både i forhold til danske virksomheder men også på et globalt niveau.

På de økonomiske studieretninger kommer du til at arbejde med regnskaber, budgetter og økonomiske politikker m.m. I undervisningen kobles dette til konkrete virksomheder i form af virksomhedsbesøg og oplæg. Du vil opleve dygtige folk fra erhvervslivet ligesom undervisningen krydres med virksomhedsbesøg i en række forskellige virksomheder. Alt sammen for at du kan få indblik i, hvordan en virksomhed drives og udvikles.

På HHX findes der flere forskellige studieretninger inden for det økonomiske område. Dermed har du mulighed for at vælge den studieretning, der passer bedst til dine interesser. Du kan desuden sætte dit eget præg på studieretningen med en række spændende valgfag. Dermed kan du specialisere dig inden for et konkret område eller måske supplere med andre typer af fag, der ikke indgår som obligstoriske fag på studieretningen.

Studieretninger inden for økonomi

Find din afdeling