Toggle navigation

Aalborg Handelsskole inviterer til Virtuelt Åbent Hus

4. januar 2022


Grundet de nuværende coronarestriktioner har Aalborg Handelsskole igen i år valgt at erstatte de traditionelle Åbent Hus-arrangementer med virtuelle udgaver. Det gælder både for Aalborg Handelsgymnasium, HHX og Aalborg Handelsskoles erhvervsuddannelser, EUD og EUX Business.
 
- Ligesom sidste år vil vi igen i år afholde Virtuelt Åbent Hus. Normalt besøger flere hundrede personer os til vores fysiske Åbent Hus-arrangementer, så for ikke at samle for mange mennesker vil det igen i år foregå online. Sidste års succes bliver derfor gentaget, og både elever og forældre vil få rig mulighed for at høre mere om alle vores uddannelser, fortæller Rikke Christoffersen, der er direktør på Aalborg Handelsskole.
 
Åbent Hus på skolens erhvervsuddannelser, EUD og EUX Business, foregår d. 13.  januar, mens Handelsgymnasiet, HHX holder virtuelt Åbent Hus både d. 19. og 20. januar.
 
- Til Virtuelt Åbent Hus kan de besøgende høre oplæg med både studievejledere, undervisere og nuværende elever. Alle oplæg foregår 100% live, så der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, fortæller Rikke Christoffersen og tilføjer:
 
- Af erfaring ved vi, at mange også er spændte på at se skolens faciliteter og lokaler. For stadig at imødekomme dette har vi i år gjort det muligt at booke en rundvisning på vores afdelinger. På erhvervsuddannelserne foregår det individuelt og på handelsgymnasiet i små grupper. Faktisk har flere allerede booket sig ind via vores hjemmeside, men vi har stadig ledige tider, slutter Rikke Christoffersen.
 
Åbent Hus er en unik mulighed for 9. og 10. klasses elever – og deres forældre – til at blive klogere på valg af ungdomsuddannelse. På Aalborg Handelsskole håber man derfor, at mange igen i år vil gribe chancen og deltage i de virtuelle Åbent Hus-arrangementer og dermed få et godt indblik i uddannelsesverdenen i dag. 
 
Deadline for valg af ungdomsuddannelse er i år d. 1. marts 2022.

Tilmeld Åbent Hus

Åbent Hus på Handelsgymnasiet (HHX)

LÆS MERE

Åbent Hus på EUD og EUX Business

Til virtuelt Åbent Hus var der en række oplæg - fx:EUD BusinessEUX BusinessHove...

LÆS MERE

Læs alle nyheder fra Aalborg Handelsskole

20 / 12 / 2021

NYHED: Følg HHX-undervisningen online

Ønsker du en HHX-uddannelse, hvor dagligdagen kan være mere fleksibel end i en ...

LÆS MERE
16 / 12 / 2021

Sanistål og Aalborg Handelsskole klar med ny eksklusiv elevuddannelse

Fremover samles Saniståls elever på et fælles hold på Aalborg Handelsskole, der...

LÆS MERE
05 / 11 / 2021

Kompetencer i entreprenørskab i fokus i Praktikcenter

Selv om det måske ”kun” er et mindretal af eleverne på en erhvervsuddannelse, d...

LÆS MERE

Kontakt os

Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE