Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

HHX-elever med på bæredygtighedsfestival

12. september 2019

I faget afsætning på HHX inddrages FN´s 17 Verdensmål løbende, hvor der bl.a. sættes fokus på bæredygtighed og bæredygtige virksomheder. Den 12. september 2019 deltog flere klasser fra Handelsgymnasiet i Aalborgs Bæredygtighedsfestival, hvor ”FN´s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling i Aalborg og Nordjylland” var temaet.

Dagen blev indledt i ”Det Grønne Uddannelsesforum” ved havnefronten. Fokus var her på bæredygtighed i teori og praksis, hvor eleverne fik viden og indsigt i bæredygtighedsproblematikker, efterfulgt af diskussioner omkring hvordan man selv kan opnå kompetencer til at handle i forhold til FN´s 17 Verdensmål.

Efterfølgende deltog eleverne i flere events – de skulle bl.a. anvende kreative og innovative kompetencer i forhold til at komme med forslag til, hvordan Nibe Festival fremadrettet kan udvikle en mere bæredygtig festival.

Dagen sluttede af med en række oplæg fra bæredygtige virksomheder og NGO´er, efterfulgt af en byvandring til bæredygtige bygninger i Aalborg.

I de næste dage vil vi samle op på oplæg, rundvisning og kreative forslag til Nibe Festival i undervisningen. I den forbindelse skal eleverne arbejde videre med konkrete handlingsforslag og en promotion kampagne til den kommende Nibe Festival.

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE