Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

Fjernundervisning fortsætter indtil 17. januar

30. december 2020
Coronarestriktioner - fjernundervisning i uge 1

Igen i går oplevede vi skærpede corona-restriktioner for hele landet, som vil være gældende til og med den 17. januar 2021.

Som elev/kursist på én af Aalborg Handelsskoles afdelinger er udgangspunktet derfor, at du de første uger af januar vil modtage fjernundervisning – og at du først skal møde ind fysisk på skolen fra mandag d. 18. januar 2021.

Grundforløbsprøven på EUD og undervisning/vejledning i de uddannelsesspecifikke fag (USF) afvikles fortsat fysisk (som tidligere meddelt) ligesom enkelte elevgrupper kan være undtaget. Du vil modtage direkte besked i Uddata og via sms, hvis du skal møde ind fysisk fra den 4. januar.

De seneste uger har vi desværre også set eksempler på smittede, som ikke selv har været klar over det. Vi opfordrer derfor jer alle til at få foretaget tests de kommende uger, så vi hurtigst muligt kan få brudt smittekæder.

Hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer, så tøv ikke med at kontakte skolens undervisere, studievejledere eller coach. Vi står parate til at hjælpe dig.

Vi håber, at I alle får et stille og roligt nytår. Pas på jer selv og hinanden.

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE