Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

EUD-grundforløbsklasser på Bæredygtighedsfestival

12. september 2019

I september 2019 deltog vores to EUD-grundforløbsklasser i Bæredygtighedsfestival arrangeret af Aalborg Kommunes ”Det grønne uddannelsesrum” på Aalborg Havnefront.

Eleverne deltog i workshops omhandlende FN’s 17 Verdensmål og ”Ung og aktiv i klimakampen”. Derudover deltog eleverne klassevis i mere kreative workshops og besøg arrangeret af bl.a. Huset Venture (en socialøkonomisk virksomhed, som skaber jobs på særlige vilkår) og Aalborg Kommunes Renovationsafdeling, hvor deres skoletjeneste kreativt guidede eleverne gennem affaldets verden.

Én af klasserne var på bustur rundt i Aalborg, hvor de hørte om alt fra affaldssortering og energi til genanvendelse af forskellig typer affald og materialer og fik informationer om hvordan det nye super sygehus kommer til fungere i forhold til daglig drift, affald, energi m.v.

På billederne ses en af klassernes deltagelse i workshoppen arrangeret af UCN, hvor de skulle vælge et af de 17 verdensmål og udarbejde en løsning på et problem som de selv valgte, selvfølgelig i overensstemmelse med det valgte verdensmåls målsætning. Til sidst valgte workshop-holderne den bedste løsning.

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE