Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

HHX-elever samlede ind til Røde Kors

6. februar 2020

215 kg tøj og 15.000 kr. til Røde Kors. Så meget har eleverne på Handelsgymnasiet i Saxogade indsamlet på blot én uge. Nu er både tøj og penge netop overrakt til Røde Kors.

For eleverne på Handelsgymnasiet i Saxogade gik det ikke ubemærket hen, da der forleden var arrangeret Røde Kors uge. I pauserne stod elevrådet bag konkurrencer såsom boldjonglering, skumfiduskast og skyd-læreren-i-vandet. Samtidig blev der solgt mange forskellige kager. Målet med aktiviteterne var at sætte fokus på en tøjindsamling og samtidig samle penge ind til fordel for Røde Kors.

I én af konkurrencerne skulle eleverne lave jongleringer med en fodbold, hvor hver jonglering ville give 1 kr. til Røde Kors. Særligt 2.g-eleven Frederik Dissing gjorde sig her bemærket, da han i løbet af bare et enkelt frikvarter tog 1630 jongleringer.

Et andet stort tilløbsstykke var en daglig konkurrence, hvor eleverne fik mulighed for at skyde deres undervisere ned i en balje med iskoldt vand. Flere undervisere og skolens uddannelseschef havde på forhånd sagt ja til at deltage. For et mindre beløb fik eleverne mulighed for at skyde en håndbold mod en lille metalplade, og dermed chancen for at sende de frivillige en tur i vandet – til stor morskab for eleverne.

På Handelsgymnasiet er man begejstrede for det gode initiativ, som har været gavnlig på flere måder:

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi nu kan give disse midler videre til Røde Kors. Særligt vores elevråd, der står bag hele arrangementet, har gjort en kæmpe indsats, fortæller uddannelseschef Peder Overgaard Pedersen og fortsætter:

- Ugen har samtidig gjort de unge mere opmærksomme på vigtigheden af at hjælpe andre. Vi har et stort fokus på FN’s 17 verdensmål i undervisningen, og et arrangement som dette falder jo i god tråd med det, slutter Peder Overgaard Pedersen.

Som en anerkendelse af elevernes store engagement, sender skolen nu tre klasser på gratis bowlingtur. Vinderne er de klasser, som formåede at indsamle mest tøj i løbet af ugen.

Billeder fra Røde Kors-ugen

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE