Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

Brushgum på flot 2. plads i entreprenørskabsmesse

12. februar 2021

Fire elever fra Handelsgymnasiet Aalborg kunne i går sikre sig en flot 2. plads og en præmie på 3.000 kr. i den Nationale Entreprenørskabsmesse. Her skulle de pitche deres idé online – et nyt banebrydende tyggegummi - overfor en række dommere fra erhvervslivet. De fire elever er Mette Egtoft Jensen, Amalie Sofie Tobar Petersen, Nicoline Rossen og Frida Laura Nyborg. Til daglig går de alle fire i en elitesportsklasse på HHX, hvor de har valgt valgfaget innovation.

De fire piger, der sammen har dannet gruppen Brushgum, har som et led i deres undervisning udviklet en idé til et nyt banebrydende tyggegummi, der kan rengøre tænderne ligesom en tandbørste. Tyggegummiet er tiltænkt som et suppleringsprodukt til den traditionelle tandbørstning, men med samme effekt som en tandbørstning. 

Gennem flere måneder har eleverne arbejdet med deres idé og koncept, og gruppen kvalificerede sig i januar via en regional messe til at deltage i finalen. Denne løb af stablen i går med ikke mindre end 127 grupper svarende til ca. 500 elever.

I finalen skulle deltagerne præsentere deres idé eller produkt online for erfarne erhvervsfolk, som samtidig gav feedback og bedømte elevernes idé ift. potentiale, produktudvikling, markedsføring og økonomi. Med 127 hold var kampen om en podieplads derfor benhård. Pigerne klarede præsentationen eminent flot, og sikrede sig den flotte 2. plads.

Stort tillykke og sejt gået!

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE