Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

80 elever på date med 17 virksomheder

4. februar 2021

I går fik 80 elever fra Aalborg Handelsskole mulighed for at mødes med 17 virksomheder til virtuelt jobdating. 168 jobsamtaler blev det til på blot tre timer.

80 EUX Business-elever fra Aalborg Handelsskole afslutter til sommer deres grundforløb, og er dermed alle klar til en elevplads i en virksomhed inden for enten kontor, handel eller detail. På Aalborg Handelsskole arrangeres der løbende speeddating-arrangementer fysisk på skolen, hvor elever og virksomheder kan se hinanden an uden at skulle arrangere en egentlig jobsamtale. Det giver en unik mulighed for at hilse på hinanden og dermed finde det helt rigtige match.

- Ved sidste arrangement på skolen blev der indgået mange uddannelsesaftaler med virksomhederne, så vi håber på samme positive resultat denne gang, fortæller Søren Larsen, der er virksomhedskonsulent på Aalborg Handelsskole.

Grundet de nuværende corona-regler foregik arrangementet i går 100% online. 15 minutter var der afsat til hver samtale, hvor virksomhederne løbende ringede eleverne op via Teams. Eleverne havde på forhånd tilmeldt sig en eller flere samtaler.

En stor TAK skal der lyde til følgende virksomheder, der deltog i jobdating:

 1. Aalborg Kommune
 2. Alfa Laval
 3. Bauhaus
 4. Bestseller
 5. Bilka Skalborg
 6. Brdr. Dahl
 7. IKEA
 8. Motorstyrelsen
 9. Nordjyllands Politi
 10. Plus Bolig
 11. Rebild Kommune
 12. Stark
 13. Tibnor
 14. Toldstyrelsen
 15. Vesthimmerlands Kommune
 16. Vurderingsstyrelsen
 17. XL-Byg

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE