Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE

2 elever vinder Årets Fagprøvepris 2019

6. december 2019

To lægesekretærelever Hanne Hermansen og Liane Birch Andersen, der begge går på Aalborg Handelsskole, har netop vundet Årets Fagprøvepris 2019 for lægesekretærelever. I deres fagprøve har de to elever udviklet en børnevenlig pjece målrettet 3-6 årige børn, som er pårørende til en intensivpatient. Hanne og Liane dystede mod de øvrige jyske skoler, og med prisen og anerkendelsen fulgte desuden 5.000 kr.

Bag indstillingen til årets fagprøvepris stod elevernes underviser Bitte Ørum Nygaard:

- Jeg indstillede fagprøven, da den er nytænkende på området. Ofte har afdelingerne pårørende-materiale til voksne, men der manglede materiale målrettet børn. Behovet for oplysningsmateriale til børn er stort, når mor, far eller en anden pårørende bliver indlagt, fortæller Bitte om indstillingen og fortsætter:

- Hanne og Liane har arbejdet fantastisk godt sammen med afdelingen i forhold til at udvikle et ønsket produkt, som nu rent faktiske er taget i brug i dagligdagen, slutter Bitte Ørum Nygaard.

Fagprøven udløste desuden to 12-taller.

I sidste uge modtog de to vindere prisen, da Elevforeningen under Dansk Lægesekretærforening inviterede til elevdag for nye lægesekretærelever i hele Jylland.

Årets Fagprøvepris for lægesekretærelever er nu gået til elever fra Aalborg Handelsskole hele tre gange på blot 6 år. Prisen er tidligere vundet i både 2013 og 2015.

Kontakt os
Kontakt Aalborg Handelsskole

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller ønsker du at...

LÆS MERE