< Tilbage

Tysk - for begyndere og let øvede

Aktuelle hold
Løbende optag
Tysk - for begyndere og let øvede
Forløb aftales individuelt

Bliv styrket i din kommunikation på tysk

Tyskland er Danmarks største eksportmarked og en af de største samarbejdspartnere for dansk forretningsliv. Med dette kursus kommer du et skridt videre, så du i din jobfunktion kommer godt i gang med at anvende sproget, og du bliver mere sikker og professionel i din kommunikation på tysk.

Lær tysk med udgangspunkt i dine behov

Med et kursus i tysk kan du opnå en større sproglig sikkerhed og derigennem en øget gennemslagskraft på jobbet for eksempel i forbindelse med møder, i forhandlinger og i samtale med udenlandske kolleger.

Vores tyskkurser er intensive, og kan enten foregå på små hold eller som enkeltmandsundervisning, så du som deltager lærer mest muligt. I undervisningen kan vi berøre emner fra dit eget arbejdsområde og din dagligdag, hvor det kan lade sig gøre. Dermed får du en tyskundervisning, der matcher netop dine behov.

Hvem kan deltage?

Vores kurser inden for tysk er både for dig, som har været væk fra det tyske sprog i nogle år, og for dig, der gerne vil blive endnu bedre til sproget. Din grammatik er måske lidt ”rusten”, og dine kommunikative færdigheder trænger til et ”boost”, men du har brug for tysk i din hverdag på jobbet.

Kurset foregår dels gennem praktiske øvelser, dels gennem gruppearbejde.

Forudsætninger

Tysk fra folkeskolen eller handelsskolen

Varighed, tid og pris

Undervisningen kan gennemføres hos virksomheden eller i Kursusafdelingen på Aalborg Handelsskole - og på tidspunkter, der passer deltagerne. 

Prisen afhænger af kursusomfang, og aftales forud for det enkelte forløb.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.