Informationsteknologi B - enkeltfag

Hold
Løbende optag
Informationsteknologi B - enkeltfag
Fjernundervisning
Løbende optag
Informationsteknologi B - enkeltfag
Dagsundervisning i Åbent Læringscenter Åbent Læringscenter

Indhold

I faget IT på B-niveau opnår du viden om teknologier og systemer til behandling af data og til formidling af information.

  • Ud fra en viden om IT lærer du bl.a. at strukturere data og benytte databaser, kortlægge IT-sikkerhedsproblemer og redegøre for IT-strategiske løsninger
  • Du får undervisning i fagområder som fx IT-infrastruktur, IT-systemer og databaser. Et andet fagområde handler om kommunikationsværktøjer, modeller, hjemmesider, design og visualisering.
  • Du lærer desuden at arbejde med IT-strategier og teknologiledelse og får en viden om IT-organisation, udvikling og styring.

Der inddrages supplerende stof i undervisningen.

Undervisningsforløbet afsluttes med et projekt. Projektet består af et informationsteknologisk produkt og en rapport, der dokumenterer udviklingen frem mod det færdige produkt.

Der er udstrakt brug af IT-værktøjer til eksperimenter, afprøvning og udarbejdelse af dokumentation.

Eksamen

Eksamen består af en mundtlig prøve, der er todelt. Den ene del består af en mundtlig projektprøve på grundlag af et gruppeprojekt med op til 4 personer og den anden del er en synopsis. Projektet består af et produkt og en rapport, som beskriver udviklingen af det færdige produkt. Synopsen beskriver produkt og dokumentation. Eksamen varer ca. 30 minutter pr. eksaminand, og der er ingen forberedelsestid.

Pris

Prisen for at deltage i faget afhænger af din baggrund og hvordan du ønsker at tage enkeltfaget. Priserne er:

  • Som fjernundervisning: 2.000 kr. pr. fag

  • I Åbent Læringscenter (selvstudium på Aalborg Handelsskole): 1.000 kr. pr. fag

  • Ekstra niveauer til og med c-niveau: 250 kr. pr. fag. Ved A- og B-niveau er prisen pr. niveau henholdsvis 2.000 kr. ved fjernundervisning og 1.000 kr. ved undervisning i Åbent Læringscenter.

  • Gratis deltagelse: Skal du bruge faget for at kunne søge om optagelse på en videregående uddannelse, kan det være gratis for dig at deltage. Spørg studievejlederne til råds

Varighed

200 timer (5 uger)

Forudsætninger

IT på C-niveau

Pris
Dagsundervisning (selvstudium)
DKK 1.000,00
Fjernundervisning
DKK 2.000,00
Find din afdeling