Toggle navigation
Turisme-1920x315_(1)

E-markedsføring og reklameindsats i turistbranchen

6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Kort fortalt om kurset

Deltageren kan varetage det administrative arbejde med e-markedsføring og reklameplacering på onlinemedier. På kurset arbejdes med søgeord og onlinebesøgsdata til brug ved udarbejdelse af generel e-markedsføringsplanlægning og e-annonceringskampagner, herunder markedsføringsmuligheder med blogs, bannere, affiliate m.m..

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Om forløbet

Skab mere synlighed online

Få kompetencer og værktøjer til at skabe større digital synlighed i jeres markedsføring af turismeprodukter

Det bliver mere og mere udbredt, at turister selv planlægger og booker deres ferie online. Det er derfor vigtigt at være synlig på de digitale medier, så man som destination ikke bliver overset. Med det korrekte mix af indhold, sociale medier og købte annoncer kan man få kundernes opmærksomhed, og ved at undersøge klik og statistik er det muligt at se om de potentielle kunder konverteres til at salg.

Kursets indhold:

 • Introduktion til digital markedsføring
  • Grundlæggende forståelse for onlinemarkedsføring
  • Grundlæggende forståelse for turisters købsadfærd online
 • Strategi for onlinemarkedsføring
 • Annonceplatforme og køb af digitale reklamer
 • Grafik og video til onlinemedier og -annoncer
 • Mål og resultater
  • Du får kendskab til vigtige nøgleord(statistik)
  • Du har indsigt i behandle besøgsdata
  • Du kan opsætte målsætninger for en kampagne.
Info om fag
45953 - E-markedsføring og reklameindsats

Målgruppe: Målgruppen for kurset er virksomhedsejere og ansatte i handels- og serviceerhvervet som vil starte eller udvide sit firma med e-forretning eller som ønsker e-løsninger.Kurset er målrettet til amu-målgruppen, til medarbejdere der dagligt arbejder med salg og service samt kommunikation og markedsføring.

Beskrivelse: Med udgangspunkt i firmaets e-strategi, kan deltageren styrke virksomhedens markedsføringsindsats med reklameplacering på onlinemedier. Deltageren kan målrette markedsføringen via oprettelsen/placeringen af websites indeholdende søgeord, link fra referencer og interesseforums i forhold til specifikke tilbud eller nyheder som bliver præsenteret på Internettet.

Deltageren kan ligeledes styrke virksomhedens markedsføringsindsats i forhold til at udarbejde reklamemateriale til enkelte e-kampagner, som skal indrykkes i de trykte reklamemedier.

Deltageren kan generere og behandle online besøgsdata og udarbejde forslag til justering af virksomhedens markedsføringsplaner.

Fagnummer: 45953 E-markedsføring og reklameindsats Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30