Kurser inden for turisme

Arbejder du med turisme? Se vores kurser målrettet branchen.

Kurser inden for turismeerhvervet
E-markedsføring og reklameindsats i turistbranchen
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 1 hold
Næste startdato: 04-05-2021
Varighed: 2 dage
Introduktion til ledelse i turistbranchen
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 25-05-2021
Varighed: 4 dage

Kurser i turisme

Brænder du for at arbejde med at sælge oplevelser – måske på et turistbureau, et rejsebureau eller på et overnatningssted som et hotel, en campingplads eller et feriecenter? Så kan du blive endnu dygtigere ved at tage et turismekursus, som findes i flere forskellige længder og med forskelligt indhold – alle med udgangspunkt i at optimere kundens oplevelse.

Kurserne inden for turisme henvender sig til dig, der arbejder eller kunne tænke dig at arbejde i turistbranchen. Typisk vil din rolle være receptionist, tjener eller administrativ medarbejder i turisterhvervet. Vores kurser er dog målrettet alle, der beskæftiger sig inden for turisme. Det kan fx være:

  • rejsebureauer
  • hoteller, feriehusudlejning, feriecentre, campingpladser m.m.
  • museer, seværdigheder, forlystelser og andre turistattraktioner
  • restauranter, caféer m.m.
  • Sport, film og spillesteder

...og mange andre virksomheder, der gør en destination spændende.

kurser inden for turisme

Forny din viden inden for turistbranchen

Du kan tage flere forskellige turismekurser, der hjælper dig med at blive en uundværlig medarbejder i turisterhvervet. Du har mulighed for at tone din efteruddannelse på kryds og tværs – fra den mere salgsorienterede vinkel til ledelse i turistbranchen.

Dyk ned i de mange turistkurser, der spænder lige fra grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen til mere specifikke emner såsom:

  • E-markedsføring og reklameindsats i turistbranchen
  • Introduktion til ledelse i turistbranchen
  • Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen
  • Værdibaseret ledelse
  • Hygiejne i kunde- og gæstebetjeningen.

Typisk varer kurserne 1-3 dage, men du kan også sammensætte et længerevarende forløb, hvor du lærer om forskellige emner relateret til turismen.

Kursustilbuddet til turismeerhvervet er udviklet i samarbejde med de 2 øvrige erhvervsskoler, der er godkendt til at udbyde AMU kurser til turistbranchen – Tietgenskolen og Roskilde Handelsskole.

Turistbranchen udvikler sig løbende

Turistbranchen er en vigtig branche for dansk økonomi – og jo bedre oplevelser turisterne får, når de besøger os, jo større er chancen for, at de kommer igen. Derfor er veluddannede medarbejdere i turisterhvervet vigtige for fremtidens succes. Så kan du se dig selv udvikle dig sammen med turistbranchen, er videreuddannelse inden for alt fra professionel service til mersalg og fremmedsprog gode kompetencer at bygge på din allerede eksisterende erfaring.

Turisternes forventninger til, hvad en god oplevelse eller en god ferie er, forandres hele tiden – og for eksempel værdibaseret turisme og målrettet mersalg er nyere emner, som du også kan blive klog på med et turistkursus.

Jobbene i turistbranchen spænder vidt – og de mere turismerelaterede emner skal måske kombineres med mere almene emner som konflikthåndtering, værdi og kvalitet i oplevelser events eller hygiejne i kunde- og gæstebetjeningen.

Følg kurserne uanset hvor du bor

Undervisningen er tilrettelagt som et mix af klasseundervisning, hybridundervisning og online undervisning. Det vil sige, at uanset hvor du bor i landet, har du mulighed for at deltage i et kursusforløb i nærheden af dig.

Arbejder du med turisme, vil du også kunne forbedre dine kompetencer med kurser inden for fx IT, sprog, økonomi/regnskab og kommunikation.

Undervisere inden for turisme
Brian Lindhardt
Underviser
Jeg underviser i ledelses- og salgskurserne og har mere end 25 års undervisnings- og erhvervserfaring inden for området. Min tilgang til undervisning er, at man som kursist skal have et udbytte ved at deltage, samt at man som kursist kan sætte teorierne og sin nye vi...
Læs mere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt...
Læs mere
Lars Ringgaard Kristensen
Underviser
Rasmus Yde
Underviser
Tina Da Silva
Underviser
Du møder mig, hvis du vælger at læse Afsætning eller tage et kursus inden for bl.a. Digital Handel og Grundlæggende administration. Du får mig måske også at kende, hvis du vælger et kort kursus inden for marketing og kommunikation, da det også er min store passion. L...
Læs mere