Toggle navigation
Sprogkurser

Sprogkurser

Bliv bedre til engelsk og tysk med intensive kurser.

Tyskkurser

Tysk kursus – lær tysk til arbejdsformål

Med et intensivt kursus i tysk kan du på rekordtid blive bedre til at tale og skrive det tyske sprog. Vi har også mulighed for at sammensætte et virksomhedsrelateret tyskkursus målrettet dig.

Tyskland er én af Danmarks store handelspartnere og for mange virksomheder er det derfor vigtigt, at medarbejdere kan tale og skrive det tyske sprog. Det kan fx være i forbindelse med de daglige opgaver som at skrive e-mails og tilbud til tyske virksomheder eller i kommunikation med tyske kunder.

Et tyskkursus målrettet dig

Sidder du med konkrete arbejdsopgaver, hvor du skal tale eller skrive tysk? På vores tyske sprogkurser vil vi berøre emner fra dit eget arbejdsområde og din dagligdag, hvor det kan lade sig gøre. Dermed får du en tyskundervisning, der matcher netop dine behov.

Kurserne udbydes ofte på små hold, så du får mest udbytte af undervisningen. Emner på kurserne kan bl.a. være:

  • Mundtlig tysk
  • Skriftlig tysk
  • Tyk ordstilling og ordforråd
  • Grammatik
  • Tyske tekster og virksomhedskommunikation
  • Tysk kultur

Tysk for begyndere eller øvede

Vores kurser i tysk kan tilrettelægges så du kan få et stort udbytte af undervisningen - uanset om du er nybegynder og mere øvet inden for sproget. På kurserne indgår der en del praktiske øvelser - og også gerne gruppearbejde. Vi tror nemlig på, at du lærer mest muligt, hvis du får talt sproget så meget som muligt.

Har du været væk fra det tyske sprog i en periode, og vil du gerne genopfriske de tyske gloser? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi skræddersyr også gerne et forløb for flere medarbejdere i virksomheden, så I alle kan få genopfrisket det tyske sprog.

Undervisere
Kirsten Sørensen
Underviser
Jeg har flere års erfaring med undervisning i dansk og tysk fra niveau F-A i Åbent Læringscenter på Aalborg Handelsskole samt fjernundervisning. Jeg har især stor erfaring med elever på dansk C- og A-niveau samt tysk C- og B-niveau, da de fleste elever har brug for netop disse niveauer i forbindelse med deres uddannelse eller opgradering af enkeltfag.

Der er tale om enkeltmandsundervisning, da vi har løbende optag hver uge. Dette giver god mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov. Jeg har afholdt mere end tusinde onlinesamtaler, og hertil kommer samtaler med elever i Åbent Læringscenter.