Toggle navigation
Sprogkurser

Sprogkurser

Bliv bedre til engelsk og tysk med intensive kurser.

Engelskkurser

Engelsk kursus – lær engelsk på flere niveauer

Tag et spændende engelsk kursus og blive bedre til både at tale og skrive det engelske sprog. Vi har kurser på flere niveauer og med forskelligt indhold. Vi har også mulighed for at sammensætte et virksomhedsrelateret engelskkursus målrettet dig.

Engelsk kursus for både begyndere og øvede

I flere og flere private og offentlige virksomheder er det vigtigt at kunne tale og skrive engelsk – det gælder både, når der skal udformes e mails og forretningsbreve på engelsk eller hvis der skal kommunikeres med kunder og borgere.

På engelskkurserne tager vi i høj grad udgangspunkt i din arbejdssituation og dit sproglige niveau. Vi afholder kurser hos mange forskellige virksomheder og brancher – lige fra store virksomheder, hvor engelsk bruges som koncernsprog til den offentlige institution eller mindre virksomhed, der har brug for at kommunikere med kunder, borgere eller samarbejdspartnere.

Sæt fokus på både mundtlig og skriftlig engelsk

På alle vores kurser vil du opleve en levende engelskundervisning, hvor der ofte inddrages mange praktiske øvelser og præsentationer, så du får sproget helt ind under huden. Et kursus i engelsk vil ofte have fokus på flere områder såsom:

  • Mundtlig engelsk
  • Skriftlig engelsk
  • Ordforråd og udtale af engelske ord
  • Grammatik og engelsk ordstilling
  • Forretningsengelsk / business engelsk
  • Tekster og udformning af skriftlige informationer

Har du behov for mere teknisk engelsk eller forretningsengelsk som et led i dit arbejde er dette også muligt. Her vil undervisningen tage udgangspunkt i mere specifikke faggloser - men stadigvæk selvfølgelig med udgangspunkt i dit niveau.

Virksomhedstilpasset kursus på engelsk

Bruger du det engelsk sprog i dit arbejde? Og vil du gerne opnå en øget sproglig sikkerhed og derigennem en større gennemslagskraft på jobbet – eksempelvis i forbindelse med møder, i forhandlinger, i e-mails og i samtale med udenlandske kolleger? Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan lære engelsk på rekordtid. Vi udbyder intensive engelskkurser, hvor du som deltager lærer mest muligt. 

Vores engelskkurser udbydes ofte på små hold, men vi har også stor erfaring med at skræddersy et målrettet engelskkursus til en gruppe af medarbejdere. Ofte kan det være en gevinst for virksomheden at få et firmakursus, da engelskundervisningen kan tilpasses 100% ift. virksomhedens behov og ønsker. Her kan vi i undervisningen anvende emner og materialer fra jeres arbejdsområde og dagligdag, hvor det kan lade sig gøre. Dermed får I en engelskundervisning, der netop matcher jeres behov. 

Engelskkurserne kan desuden tilrettelægges på tidspunkter, der passer ind i jeres dagligdag og med et virksomhedskursus kan undervisningen også foregå på jeres adresse. Ring gerne til os for at høre mere om muligheden.

AMU kurser på engelsk

Trænger dit engelske sprog til et ‘brush up’ eller er din grammatik blevet lidt ”rusten”? Med et AMU kursus inden for engelsk kan du give dine kommunikative færdigheder et ”boost”. Et AMU kursus i engelsk vil være en stor fordel, hvis du har daglige arbejdsopgaver, hvor du har brug for at skrive eller tale engelsk. Vi udbyder flere AMU-kurser, hvor du kan forbedre din sproglige kunnen i forhold til målgruppe, sted og medie.

Engelsk kurser som enkeltmandsundervisning

Vil du deltage i en sprogundervisning ud over det sædvanlige? Og som tager udgangspunkt i dine behov og i de fagtermer, du benytter til daglig? Få indflydelse på hvordan undervisningen foregår.

I vores kursusafdeling har du mulighed for at tage et intensivt engelsk sprogkursus som enkeltmandsundervisning. Det betyder, at undervisningen skræddersys fuldstændig til lige netop dig. Vi kan både kigge nærmere på skriftlig og sproglig kommunikation eller tage fat på den mere grammatiske del. Valget er dit, så du kan få øget dine sproglige kompetencer inden for det område, du gerne vil!

Undervisere
Mads Neergaard
Underviser
Jeg underviser i engelsk og historie på Aalborg Handelsskole, og her lægger jeg altid vægt på, at du som kursist/elev altid har en klar idé om, hvad du skal arbejde med - dvs. hvordan og hvorfor, så du kan se meningen i det, du laver. En vigtig del i mit arbejde er derfor både at give dig konkret feedback på det, du har afleveret, men også give dig ”feed-forward” – feedback der peger fremad. Så ved du hvilke gode ting du kan tage med videre, og hvilke ting du bør være særlig opmærksom på til fremtidigt arbejde.
Sorla Ravn Lind
Underviser
Jeg har været ansat på Aalborg Handelsskole siden 2018. Mit primære arbejdsområde er undervisning af onlineelever, hvor jeg underviser i engelsk. Her bestræber jeg mig på at give mine elever en god oplevelse af at tage et sprogfag online.