Kontakt os
Hanne Christensen
Chefkonsulent
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Andre sprogkurser

Tag et sprogkursus – målrettede kurser inden for sprog og kultur

Vil du blive bedre til at skrive eller tale et sprog? Og er du samtidig interesseret i de interkulturelle forhold i et land? Vi udbyder målrettede sprogkurser, der kan skræddersys dine behov. Kurserne kan enten foregå på små hold eller som enkeltmandsundervisning - og kan også foregå som 100% fjernundervisning.

I Center for Karriere og Uddannelse kan du få finpudset dine sprogkundskaber og få et større indblik i andre kulturer. Foruden engelsk og tysk udbyder vi også kurser inden for andre sprog som fx spansk, fransk, italiensk, kinesisk m.fl. Kurserne kan oprettes med forskelligt indhold og på flere niveauer.  

På alle vores sprogkurser prioriterer vi en levende og aktiv undervisningsform, så du får et stort udbytte af kurset. Al sprogtræning foregår med udgangspunkt i dit niveau og har et indhold, der matcher dit job.

Vores konsulenter hjælper gerne med at skræddersy et forløb målrettet dig. Du har også mulighed for at blive testet og dermed få et overblik over dit sproglige niveau.

Undervisere
Mads Neergaard
Underviser
Jeg underviser i engelsk og historie på Aalborg Handelsskole, og her lægger jeg altid vægt på, at du som kursist/elev altid har en klar idé om, hvad du skal arbejde med - dvs. hvordan og hvorfor, så du kan se meningen i det, du laver. En vigtig del i mit arbejde er d...
Læs mere
Tina Da Silva
Underviser
Du møder mig, hvis du vælger at læse Afsætning eller tage et kursus inden for bl.a. Digital Handel og Grundlæggende administration. Du får mig måske også at kende, hvis du vælger et kort kursus inden for marketing og kommunikation, da det også er min store passion. L...
Læs mere