Toggle navigation
Center for Karriere og Uddannelse

Center for Karriere og Uddannelse

Skræddersyede virksomhedskurser målrettet jeres behov

Vi skræddersyr uddannelser, kurser og udviklingsforløb målrettet netop jeres virksomhed og medarbejdere med udgangspunkt i jeres strategier, mål, visioner, kulturer og behov.
ah2018_1022

Vi hjælper virksomheder med at udvikle de kompetencer hos medarbejderne, der er behov for, for at jeres virksomhed kan klare sig i konkurrencen. Mange virksomheder skal være mere produktive, andre investerer i ny teknologi og IT-systemer, og flere og flere virksomheder har internationale samarbejdspartnere. Det stiller nye krav til medarbejdernes kompetencer. I alle situationer kan vi hjælpe.

Vi har kompetencegivende uddannelser på forskellige niveauer, og vi skræddersyr gerne virksomhedstilpassede kurser, hvor hele eller dele af virksomheden kompetenceudvikles, og hvor vi skaber sammenhæng i forløbene til de forskellige medarbejdergrupper.

Flere og flere virksomheder ønsker kompetenceudvikling, der kan omsættes til praksis og sættes i spil her og nu og på sigt. Vi er specialister i at tilrettelægge udviklingsforløb, som er specifikt målrettet jeres virksomheds behov. Vi samarbejder både med private og offentlige virksomheder og har ekspertisen til at sikre en solid kobling mellem kompetenceudvikling på den ene side og virksomhedens strategi og forretningsudvikling på den anden.

Med andre ord tilrettelægger vi sammen med jer forløb, der matcher jeres behov 100 pct. 

Fleksible kursusforløb tilpasset jeres dagligdag

I vores flotte kursuslokaler på Langagervej i Aalborg holder vi løbende kurser inden for IT, økonomi og regnskab, salg, markedsføring, akademifag, ledelse, sprog, administration og kommunikation.

Vi tilbyder fleksibel afholdelse, fx på tidspunkter, der passer ind hos jer, og I er velkomne hos os, ligesom vi gerne holder kurserne på jeres adresse. Vi stiller desuden gerne – uden ekstra beregning – op med fuldt IT-udstyr ved afholdelse af eksempelvis IT-kurser på jeres adresse.

På mange af vores kursusforløb har vi desuden mulighed for at lave helt eller delvis fjernundervisning, så jeres medarbejdere har mulighed for at følge noget af kurset uafhængig af tid og sted. Kontakt os gerne for at høre mere om den mulighed. 

ah2018_1130

Hvordan kommer I videre?

Kontakt os næste gang din virksomhed står over for nye udfordringer, der stiller øgede krav til medarbejdernes viden og kompetencer og få en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

Ethvert samarbejde begynder med et indledende møde, hvor vi har mulighed for at lære jer som virksomhed godt at kende, høre om jeres udfordringer for derigennem af kunne afdække mål, ønsker og behov. Vores konsulenter har et indgående kendskab til uddannelsessystemet og dets støttemuligheder. De kan give inspiration og hjælpe med uddannelsesplanlægning, så virksomhedens strategiske udvikling hæftes sammen med kompetenceudvikling og den hverdag, som jeres virksomhed befinder sig i.

Konsulenterne er derfor gode sparringspartnere for enhver virksomhed, der skal have udviklet sit personale.

Kontakt os
Virksomhedskonsulent - Center for Karriere og Uddannelse
Hanne Christensen
Hanne Christensen
Chefkonsulent
Find din afdeling