Regnskabskurser og kurser i økonomi

En stærk og driftsikker økonomi- og regnskabsføring er vigtig for enhver virksomhed. Derfor tilbyder vi målrettede økonomikurser inden for regnskab, bogføring, budgettering, årsrapporter, økonomistyring m.m.

Få styr på tal og økonomi med et regnskabskursus

Som medarbejder med ansvar for virksomhedens økonomi er det afgørende, at du har stærke kompetencer i regnskab og bogføring. Lær at navigere i regnskabsjunglen og bliv ekspert i årsregnskaber, fradrag og faste udgifter.

Vi tilbyder både grundlæggende kurser i regnskab samt undervisning i mere specifikke emner som fx debit/kredit, afstemninger og årsregnskab. Et kursus i bogføring og økonomi er oplagt for dig, der ønsker at blive opdateret på nye økonomiværktøjer eller de nye regler og formelle krav, der kan komme på området.

Varigheden af vores regnskabskurser spænder lige fra få dage til længerevarende forløb over flere uger. Eksempler på emner der gennemgås er:

  • Grundlæggende regnskab og regnskabsforståelse
  • Årsregnskaber
  • Debitor, kreditor
  • Grundlæggende bogholderi / udvidet bogholderi
  • Nøgletal
  • Økonomistyringsprogram – Microsoft Nav / navision

Bogføring og regnskab for både nybegyndere og erfarne

På vores kurser i økonomi og regnskab lærer du og dine kolleger hurtigt at blive talknusere.

Kurserne henvender sig til alle, der gerne vil lære mere om regnskab og økonomi. Uanset om du er nybegynder inden for faget eller til daglig sidder som bogholder, controller eller lign., så har vi relevante kurser med fokus på virksomhedens bilag, regnskab, momsopgørelse, lønbogføring m.m.

Vi har også mulighed for at sammensætte et økonomikursus, der netop matcher ønskerne i din virksomhed. Her vil vi tage udgangspunkt i emner, som er relevante for netop jer.

Microsoft Dynamics NAV - lær at bruge et regnskabsprogram

På flere af kurserne anvendes ERP-programmet Microsoft Dynamics NAV, så du bliver i stand til at anvende et moderne IT-økonomistyringsprogram. Dynamics NAV er en nyere version af det populære Microsoft Dynamics C5.

Akademifag inden for økonomi

Ønsker du at tage en akademiuddannelse inden for økonomi, tilbyder vi desuden fag fra akademiuddannelsen inden for økonomi og ressourcestyring. Fagene udbydes i samarbejde med UCN act2learn.

Aktuelle kurser og uddannelser
Daglig bogføring
Værdiansættelser og afstemninger
Akademifag inden for økonomi
Find din afdeling