Toggle navigation
Center for Karriere og Uddannelse

Center for Karriere og Uddannelse

Medarbejderudvikling via kurser og efteruddannelse

Med efteruddannelse og kompetenceløft sikrer I, at jeres medarbejdere får netop de kompetencer og kvalifikationer, som jeres virksomhed har behov.
ah2018_986(1)

Vil I udvikle og styrke jeres virksomhed - også på lang sigt? Med efteruddannelse og kompetenceløft sikrer I, at jeres medarbejdere får netop de kompetencer og kvalifikationer, som jeres virksomhed har behov for  - nu og i fremtiden.

Center for Karriere og Uddannelse er jeres indgang til et væld af kurser og efteruddannelser. Vores konsulenter kommer gerne forbi jer til en drøftelse af mulighederne for at sammensætte og skræddersy kompetenceudviklingsforløb med udgangspunkt i jeres behov, strategier, mål, visioner, kultur og situation.

Vi tilbyder åbne kurser og skræddersyede forløb. Og vi er også behjælpelige, hvis I har lavkonjunktur i en periode, eller er nødt til at opsige medarbejdere.

Ethvert samarbejde begynder med et indledende møde, hvor vi har mulighed for at lære jer som virksomhed godt at kende, høre om jeres udfordringer for derigennem at forventningsafstemme og kunne afdække jeres mål, ønsker og behov for de rette kompetencer i jeres virksomhed. Sammen finder vi den optimale løsning – med kvalitet, fleksibilitet og økonomi i højsædet.

Kontakt os
Virksomhedskonsulent - Center for Karriere og Uddannelse
Hanne Christensen
Hanne Christensen
Chefkonsulent
Find din afdeling