Toggle navigation
Iværksætteruddannelse

Iværksætteruddannelse

Lær at starte egen virksomhed - trindelte forløb.

Iværksætterkurser

Iværksætterkursus og -uddannelser – fra idé til virksomhed

Kom godt fra start med din virksomhed. Med en iværksætteruddannelse eller et kursus inden for iværksætteri, kommer du 360 grader rundt om mange af de opgaver, der følger med i opstart af egen virksomhed.
ah2018_1144(1)

Få succes med din virksomhed

Med et kursus for iværksættere kan du få hjælp til at udvikle dine kvalifikationer. Her kan du få udfordret dine tanker, og du kan få overblik over, hvad det indebærer at drive en virksomhed. Vores iværksætterkurser og –uddannelser er både for dig, der går med tanker om at lave din egen virksomhed eller som netop lige har startet din egen virksomhed op.

Vores kurser inden for iværksætteri giver dig en enestående mulighed for at få trykprøvet din idé og her får du klarlagt, hvad det næste skridt bør være. På vores forløb kan du bl.a. lære at lave en strategi og handlingsplan og opsætte nogle mål for din virksomhed. Vi kigger også nærmere på spørgsmål som:

  • Er din idé konkurrencedygtig?
  • Hvordan får du finansieret din start?
  • Hvem har egentlig behov for dit produkt/ydelse?
  • Har du de personlige egenskaber og ressourcer, der skal til for at starte egen virksomhed?
  • Hvilke muligheder findes der for økonomisk støtte for iværksættere?

Iværksætter-kursus målrettet mange brancher og fagområder

Du kan blive selvstændig og opstarte virksomhed inden for næsten alle fagområder og brancher. Der er ikke noget krav til, hvilken uddannelse du har. Ofte kan det være den gode idé eller et ny kreativ måde at gøre tingene på, som er afgørende for, at der også er plads til din virksomhed i markedet.

Traditionelt set findes der mange selvstændige inden for brancher som fx handel og detail, videnservice, bygge og anlæg, information og kommunikation.

Mere end 5.000 har deltaget i Iværksætter-uddannelsen

Vores Iværksætteruddannelse trin 1+2+3 er for dig, der er nystartet eller som overvejer at blive selvstædig. Uddannelsen udfordrer dine tanker og giver dig overblik over emner som forretningsplan, strategi, salg, økonomi, lovgivning, priser og markedsføring. Alt det, der skal til for at give dig succes med virksomheden.

På uddannelsen kommer du til at møde andre iværksættere, som du kan udveksle erfaringer, udfordringer og succesoplevelser med. Samtidig bliver du undervist af professionelle erhvervsfolk, der brænder for at hjælpe iværksættere til succes.