Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Photoshop kurser
1 kurser er skjult - tryk her for at vise dem

Photoshop kursus – intensivt kursus i billedbehandling

Vil du lave billedmateriale i høj kvalitet til brug på web eller i tryksager? Så er et kursus i billedredigeringsprogrammet Adobe Photoshop noget for dig.

Adobe Photoshop er en del af Adobe-pakken og er ét af de mest anvendte programmer til billedredigering. Tag et kursus i programmet og lær de vigtigste funktioner og værktøjer at kende, så du selv kan redigere virksomhedens billeder. Her lærer du bl.a. at beskære billeder, så de efterfølgende kan bruges på webbannere eller i fx annoncer og brochurer.

Der benyttes Photoshop CC på kurserne. 

Bliv fortrolig med Photoshops funktioner

Bliv fortrolig med funktionerne i Photoshop og lær at arbejde professionelt med programmet. Kurserne i Photoshop giver dig en god viden om billedredigering, og hvordan du skaber stærke grafiske materialer, som kan fange modtagerens blik. Lær de forskellige arbejdsgange at kende – lige fra fritlægning af billeder til retouchering, farvejustering og forskønnelse af motiver og fotos.

Photoshop kurserne udbydes på grundlæggende og videregående niveau, og du får dermed en god introduktion til Photoshop, men kommer også igennem de mere avancerede effekter i Photoshop. 

På kurserne lærer du bl.a.

  • Introduktion til Photoshop
  • Grundlæggende værktøjer til billedredigering
  • Beskæring og fritlægning af billeder
  • Lag og effekter i Photoshop
  • Grafik til web – herunder webbannere og andre digitale medier
  • Tekst og teksteffekter
  • Vektorgrafik

Virksomhedstilpasset Photoshop kursus

Vi har også mulighed for at lave et specielt tilrettelagt Photoshop kursus, hvis I har flere medarbejdere, som ønsker at lære programmet at kende. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et virksomhedstilpasset kursus.

Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

Undervisere
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.