Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

InDesign kurser
1 kurser er skjult - tryk her for at vise dem

InDesign kursus – lav grafiske materialer til tryk og web

Vil du lære at lave et stærkt, visuelt materiale til virksomheden? Med et Adobe InDesign kursus lærer du at redigere og udforme flot grafisk materiale til både web og tryk.

Adobe InDesign er en del af Adobe-pakken og programmet er særdeles velegnet til at lave materialer som fx brochurer, annoncer, magasiner, kataloger, visitkort, interaktive pdf’er etc. Med vores kurser i InDesign kan du tilegne dig kompetencer inden for grafisk design og layout. Undervisningen er meget praktisk orienteret, så du kan blive fortrolig med nogle af programmets mange funktioner.  

Lær om layout og grafik i InDesign

Vores kurser i InDesign er for dig, der vil være i stand til at opbygge og redigere publikationer – lige fra ide til færdigt produkt. Her lærer du at skabe visuelle produkter, der kan styrke virksomhedens kommunikation. Kurserne giver en god introduktion til de mest nyttige funktioner i programmet, og du lærer at opsætte tekst og billeder, så de kan fange modtagerens/kundens opmærksomhed. Med et kursus i InDesign kan du blive bedre til at lave grafiske arbejdsopgaver, som understøtter din virksomheds visuelle identitet.

Udvalgt indhold fra InDesign kurserne

  • InDesigns brugerflade og opbygning
  • InDesigns funktioner og værktøjer
  • Design og layout til forskellige formål
  • Indsætte og importere grafik, tekst og billeder
  • Farver og farveforløb (RGB, CMYK og pantone)
  • Materialer til både web og tryk
  • Lær at eksportere filer til tryk
  • Tips og tricks til, hvordan du arbejder effektivt i programmet

Vores InDesign kurser findes på både grundlæggende og videregående niveau.

InDesign som et virksomhedstilpasset kursus

Vi har mulighed for at lave skræddersyede InDesign kurser, hvis I har flere medarbejdere, som ønsker at lære programmet at kende. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et virksomhedstilpasset InDesign kursus.

Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

Undervisere
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.