Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Illustrator kurser
1 kurser er skjult - tryk her for at vise dem

Illustrator kursus – lær at lave grafiske illustrationer

Vil du lære at tegne grafiske illustrationer som f.eks. logoer, ikoner, symboler og grafer? Så er et kursus i Adobe Illustrator noget for dig.

Illustrator er en del af Adobe-pakken og i programmet kan du udfolde dine grafiske og kreative sider ved at skabe flotte illustrationer. I programmet arbejdet du med vektorgrafik, og det betyder, at du kan skalere op og ned uden at miste kvalitet i dit arbejde. Dit grafiske arbejde vil både kunne bruges til tryksager og på web.

På kurset anvender vi Illustrator CC. 

Form virksomhedens visuelle identitet

På vores kurser i Illustrator får du en grundlæggende introduktion til programmet, og vi gennemgår de vigtigste værktøjer og arbejdsmetoder i Adobe Illustrator. Du lærer, hvordan du anvender de indbyggede geometriske former til at skabe nye figurer og tegninger, og du får styr på markeringsværktøjer, lag, grupper, farvehåndtering og meget mere.

Du vil efter kurset kunne skabe små logoer og illustrationer, og du vil kunne udforme grafiske elementer til mange forskellige formål.

Eksempler på kursusindhold

  • Introduktion til Illustrator
  • De vigtigste tegneværktøjer i programmet
  • Farver og farvelægning i illustrator (rgb, cmyk og pantone)
  • Arbejde med objekter
  • Vektorgrafik - mulighed for at skalere grafik uden at miste detaljer

Mulighed for virksomhedstilpasset Illustrator kursus

Har I flere medarbejdere, der ønsker at tage et Adobe Illustrator kursus, har vi mulighed for at sammensætte et kursus ud fra jeres ønsker og behov. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et virksomhedstilpasset kursus.

Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

Undervisere
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.