Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Alle kurser i Adobe og DTP
Billedredigering i medarbejderens jobfunktion
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 7 hold
Næste startdato: 03-05-2022
Grafik og tekster til virksomhedens webside
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 7 hold
Næste startdato: 29-04-2022
3 kurser er skjult - tryk her for at vise dem

Kurser i Adobe programmerne – vælg mellem flere niveauer

Vi udbyder løbende nye grafiske kurser på både grundlæggende og videregående niveau i Adobe-programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign. På kurserne går vi i dybden med nogle af programmernes mange funktioner.

Vil du lære at lave grafiske opgaver og fremstille publikationer, der kan fange modtagerens opmærksomhed? På kurserne i Adobe-programmerne kigger vi bl.a. nærmere på billedredigering, billedformater, tryksager, webgrafik m.m. Kurserne giver dig et indblik i grafisk arbejde, og det at opsætte dokumenter og brochurer på en flot og overskuelig måde.

Alle vores Adobe-kurser udbydes i versionen CC.

Find dit Adobe-kursus

Vi udbyder kurser inden for tre forskellige programmer i Adobe pakken. Vælg mellem:

  • Photoshop – lær om billedbehandling og grafisk design
  • InDesign – lav enestående layouts og grafiske materialer til web og tryk
  • Illustrator – lær at lave kreative og flotte illustrationer såsom logoer, ikoner m.m.

På kurserne klædes du på til at udføre en lang række grafiske opgaver. Du kan både lære de basale teknikker inden for billedredigering til logofremstilling og opsætning af brochurer. I mange virksomheder er netop grafisk produktion enormt vigtig, når nye materialer skal fremstilles eller hjemmesiden opdateres.

Adobe kursus tilpasset jeres virksomhed

Få skræddersyet et kursus i ét eller flere af Adobe-programmerne til jeres medarbejdere. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et firmakursus.

Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

Undervisere
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.
Rene Jungersen
Underviser