Intensive kurser – for enkeltpersoner og virksomheder

Intensive kurser er for dig med specifikke interesser og behov. Her kan indholdet skræddersys enkelte hold eller virksomheder. Målet er at give dig konkrete, anvendelige kompetencer, som kan overføres direkte til din hverdag og arbejdsopgaver.

Små hold – stort udbytte

Kurserne er attraktive for dig, der ønsker en målrettet viden på kort tid. Typisk gennemføres kurserne med små hold, så vi har mulighed for at imødekomme dine behov, så du lærer mest muligt i løbet af kurset. 

Attraktive kurser

Vores intensive kurser spænder vidt fra IT-kurser, sprogkurser og kommunikationskurser til kurser inden for salg og ledelse. Du kan bl.a. blive bedre til at anvende programmerne fra Microsoft Office - Word, Excel, Powerpoint og Outlook. Eller få et godt indblik i Adobeprogrammerne Photoshop eller Indesign. Du kan også styrke dit engelske med et koncentreret sprogkursus. Valget er dit!

Har din virksomhed ønsker om at opkvalificere en gruppe af medarbejdere, kan vi tilrettelægge og skræddersy kurser, der præcis svarer til jeres ønsker og behov.

Deltagere og pris

Alle kan deltage på de intensive kurser.

Der er ikke mulighed for at søge om offentligt tilskud til denne type kurser. Undervisningsmateriale og forplejning er til gengæld inkluderet i priserne. 

Aktuelle kurser og uddannelser
Access 2016
Excel 2013 / 2016
Illustrator CC
Indesign CC
Kommunikation
Ledelse
Outlook 2013 / 2016
Photoshop CC
Powerpoint 2013 / 2016
Project 2013 / 2016
Sprog
Word 2013 / 2016
Adobe CC
Microsoft Office
Find din afdeling