Toggle navigation
Center for Karriere og Uddannelse

Center for Karriere og Uddannelse

Info for ledige

Er du ledig og på vej videre mod dit næste job? Så skift ventetiden ud med et kursus, der kan gøre dig endnu mere attraktiv over for en kommende arbejdsgiver.

I Center for Karriere og Uddannelse på Aalborg Handelsskole tilbyder vi forskellige kurser, der kan styrke dine kompetencer inden for forskellige jobfunktioner. Vi tilbyder både jobrettede kurser, enkeltfag samt flere fag på akademiniveau.

Er du faglært, ufaglært eller har du en kort videregående uddannelse?

Er du faglært, ufaglært eller er du faglært med en kort videregående uddannelse, kan du som udgangspunkt deltage i 6 ugers gratis jobrettet uddannelse. Forløbet skal dog godkendes af din A-kasse.

Læs mere om 6 ugers jobrettet uddannelse >>

Har du en videregående uddannelse?

Er du ledig med en videregående uddannelse, har du mulighed for at deltage, hvis kurserne godkendes som en del af en jobplan. For at få godkendt en jobplan, skal du kontakte dit jobcenter og a-kasse. Har du ikke gjort brug af din lange uddannelse de seneste 5 år, så kan du være berettiget til en jobrettet uddannelse. For at få afgjort dette, skal du kontakte din A-kasse.

Som ledig med en videregående uddannelse har du også mulighed for at deltage i kurser, der er omfattet af den regionale positivliste, hvis du er medlem af en A-kasse. Her er det dit Jobcenter, der skal godkende kurset. 

Læs mere om den regionale positivliste >>

Find din afdeling